Najlepše kolesarske poti v Sloveniji
Najlepše kolesarske poti v Sloveniji
To so astrološka znamenja, ki se bojijo ponovno ljubiti
To so astrološka znamenja, ki se bojijo ponovno ljubiti
V čem bi se morali preizkusiti glede na vaš astrološki znak
V čem bi se morali preizkusiti glede na vaš astrološki znak

Rižek s piščancem

Rižek s piščancem (foto: Profimedia) Profimedia
23. 1. 2019 Vir: liza.aktivni.si

Eksplozija okusov in barv na krožniku!

Za 4 osebe potrebujete:

  • 600 g piščančjih kračk (brez kosti)
  • sol • 2 žlici olja
  • 3 stroke česna
  • 1 rdečo papriko
  • 150 g stročjega graha
  • 1 rdečo čebulo
  • 320 g testenin v obliki riža
  • peteršilja za okrasitev

Priprava:

1 Očistite meso in ga zrežite na koščke. Začinite jih s soljo in jih z vseh strani rjavo zapecite.

2 Dodajte rezine česna, vse skupaj še malce popecite in dodajte koščke paprike, stročjega graha in četrtino olupljene čebulo. Vse skupaj dušite približno 2 minuti, dodajte malo vode, še malo pokuhajte in nato odstavite.

3 Testenine skuhajte po navodilih z embalaže in jih po kuhanju odcedite. Postrezite z mesno mešanico in jed okrasite s sesekljanim peteršiljem.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri