10 razlogov, zakaj (ne) imeti aktivno dekle
10 razlogov, zakaj (ne) imeti aktivno dekle
Modrosti naših babic: vlaganje v kozarce in pripravljanje ozimnice
Modrosti naših babic: vlaganje v kozarce in pripravljanje ozimnice
6 znakov, da ste izjemno občutljiva duša
6 znakov, da ste izjemno občutljiva duša

Testenine s piščančjim mesom

Testenine s piščančjim mesom (foto: Profimedia) Profimedia
15. 3. 2019 Vir: liza.aktivni.si

Piščanec in testenine - vedno okusna kombinacija!

Za 12 kosov potrebujete:

  • 320 g testenin
  • 1 čebulo
  • 300 g fileja piščančjih prsi
  • sol
  • 1 žličko strtega barvitega popra
  • olje za cvrenje
  • 4 stroke česna
  • 1 majhno bučko
  • 300 g zamrznjenega graha

Priprava:

1 Olupljeno čebulo sesekljajte. Meso oplaknite, ga osušite in zrežite na kocke. V globoki ponvi segrejte olje in na njem popražite čebulo. Nato primešajte meso, zlato ga popecite in nato vzemite iz ponve.

2 Na maščobi, ki je ostala, popecite rezine česna in bučke, nato dodajte grah in vse skupaj malce popražite. Nato primešajte meso in kuhane testenine. Pogrejte in postrezite.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri