To so astrološka znamenja, ki se bojijo ponovno ljubiti
To so astrološka znamenja, ki se bojijo ponovno ljubiti
Najlepše kolesarske poti v Sloveniji
Najlepše kolesarske poti v Sloveniji
3 preprosta pravila, kako se znebiti maščobe na trebuhu
3 preprosta pravila, kako se znebiti maščobe na trebuhu

Predstavljamo vam Costello

25. 4. 2007 Promocijsko sporočilo

Da je med vadbo nujno potrebno piti zadostne količine vode čivkajo že vrabci na strehi. Pomembno pa je tudi kaj pijete, zato vam predstavljamo Kristalno izvirsko vodo Costella.

Costella je nizko mineralna voda z bogato vsebnostjo kalcija in magnezija, ki blagodejno vplivata na počutje in zdravje vašega organizma.

Polnilnica te naravne vode se nahaja v osrčju neokrnjene narave jugovzhodne Slovenije v območju gozov občine Kostel, ki je gosto posejana s kraškimi planotami. Območje vodonosnika je kar v 97 % pokrito z gozdovi, je redko poseljeno, na njem pa ni kmetijskih niti industrijskih dejavnosti.

Kristalna izvirska voda ni tehnološko obdelana in je tako povsem naravna, kar potrjujejo tudi hidrogeološke raziskave vodnega vira. Te so pokazale, da je voda visoko kvalitetna, nevtralna, mikrobiološko neoporečna, stabilne organizmu prijazne kemijske sestave, še posebej pa jo odlikuje primeren Ph faktor in nizka vsebnost mineralov.

Oglasno sporočilo

Značke: prehrana voda

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri