Predstavljamo vam Costello

25. april 2007 | prehrana , voda | Promocijska objava
Predstavljamo vam Costello

Da je med vadbo nujno potrebno piti zadostne količine vode čivkajo že vrabci na strehi. Pomembno pa je tudi kaj pijete, zato vam predstavljamo Kristalno izvirsko vodo Costella.

Costella je nizko mineralna voda z bogato vsebnostjo kalcija in magnezija, ki blagodejno vplivata na počutje in zdravje vašega organizma.

Polnilnica te naravne vode se nahaja v osrčju neokrnjene narave jugovzhodne Slovenije v območju gozov občine Kostel, ki je gosto posejana s kraškimi planotami. Območje vodonosnika je kar v 97 % pokrito z gozdovi, je redko poseljeno, na njem pa ni kmetijskih niti industrijskih dejavnosti.

Kristalna izvirska voda ni tehnološko obdelana in je tako povsem naravna, kar potrjujejo tudi hidrogeološke raziskave vodnega vira. Te so pokazale, da je voda visoko kvalitetna, nevtralna, mikrobiološko neoporečna, stabilne organizmu prijazne kemijske sestave, še posebej pa jo odlikuje primeren Ph faktor in nizka vsebnost mineralov.

Oglasno sporočilo

Sorodni članki

Zakaj je dobro piti naravno mineralno vodo

Njen izvor je v podzemnem vodnem viru, ki je zaščiten pred kakršnimkoli onesnaženjem, izteka ali črpa pa se na izviru naravnih iztokov ali vrtin, kjer je njena čistost nespremenjena…
None

Sol

Imate boleče mišice? Nič lažjega. Sol zmešajte z vodo, da dobite gosto zmes, ki jo nanesete na boleče mesto. Pustite delovati deset minut, nato pa sperite s toplo vodo. Bolečina…
None

Tekoče bogastvo

Cena enega litra ustekleničene vode je, odvisno od tega, kje jo kupite, že skoraj tolikšna kot za enako količino mleka ali celo goriva Medtem ko bi šli tržniki dobesedno na…

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri