10 razlogov, zakaj (ne) imeti aktivno dekle
10 razlogov, zakaj (ne) imeti aktivno dekle
Modrosti naših babic: vlaganje v kozarce in pripravljanje ozimnice
Modrosti naših babic: vlaganje v kozarce in pripravljanje ozimnice
6 znakov, da ste izjemno občutljiva duša
6 znakov, da ste izjemno občutljiva duša

6 vrst zelenjave, ki je bolj zdrava, če jo skuhamo

12. 10. 2019

Dolgo časa je veljalo, da je najbolje uživati surovo zelenjavo, nutricionisti pa so odkrili, da se vsebnost hranilnih snovi pri določenih vrstah aktivira šele s toplotno obdelavo. Preberite, katera zelenjava je tista, ki je bolj zdrava, če jo skuhamo.

Slika 1/7

Fitokemikalije v zelenjavi prodrejo iz celične membrane šele pri kuhanju.

TO VELJA ŠE POSEBEJ ZA NASLEDNJE VRSTE ŽIVIL ...

Profimedia

Vir: Very well fit. Pripravila VH

Preberite še: Ste že poskusili dieto z gobami?

ali pa Buča pripomore k boljšemu  zdravju

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri