Bučna enolončnica

Zdrave, bogat vir vitaminov in še okusne. Enolončnico postrezite kar v izdolbeni buči.

Paradižnik iz pečice s feta sirom

Okusna in zdrava kombinacija - paradižnik, priljubljeno nizkokalorično živilo in odličen antioksidant ter feta, bogat vir kalcija. Za pripravo potrebujete le 30 minut.

Domači energijski napitki

Osvežujoči, sadni in lahki napitki so vitaminske bombe, ki učinkovito odganjajo utrujenost.

Frape za vsakodnevno osvežitev

4 recepti za odlične osvežilne frapeje.

Rdeča kvinoja s poletno zelenjavno omako

Kvinoja, uravnoteženo živilo s številnimi za zdravje zelo korist­nimi lastnostmi, z odlično zelenjavno omako za vroče poletne dni.

Mlada zelenjava iz pečice

Odlična hrustljava priloga k mesu.

Kremna juha iz krompirja in redkvice

Slastna zelenjavna kremna juha iz krompirja in redkvice in s samo 170 kalorijami.

Hladna jagodna juha

Z banano, lubenico in limetinim sokom.

Solata po francosko

Hrustljavi grižljaji z artičokami, papriko, čebulo in gorčičnim prelivom.

Malinova pita

Lahki sadni užitek. Pravo spomladansko razvajanje brbončic.

Pisana solata s 130 kalorijami

Obložena z jajci in s samo 130 kalorijami.

Liči

Ta sladko-kiselkasti sadež izvira z juga Kitajske, Indonezije in Filipinov. Kitajci liči gojijo že več kot tri tisoč let in sodi med ene najbolj cenjenih sadežev. Nekoč so…
None

Postanite mojster žara

Spoznajte 28 predjedi, glavnih jedi, prilog in sladic najbolj znanih svetovnih kuhinj, ki jih lahko pripravite na žaru.

Recept za koprivno juho

Liste koprive večinoma uporabljamo posušene za pripravo čajev, iz mladih listov pa lahko pripravimo okusne jedi. Dodajamo jih v zelenjavne juhe, pripravimo jih kot špinačo ali…
Solata z ogromno vitamini.

Regrat z lečo

Regrat je izredno zdrava solata, ki vsebuje več vitamina A kot korenje, uvrščajo pa ga tudi v skupino naravnih začimb. Največkrat uživamo presnega v solati.

Peteršiljeva juha s frtaljo

Peteršilj je odličen čistilec - spodbuja delovanje jeter in ima antiseptičen učinek. Zato bi bilo škoda, da bi ga na našem krožniku uporabili le za okras. Pripravite okusno peteršiljevo juho…

Francoski kolač z rdečo čebulo

Hitra in preprosta jed, ki bo razveselila brbončice vegetarijancev in vsejedcev.

Spomladanska juha s pirinimi cmoki

Majhen nasvet - ko blanširate zelenjavo, vode ne zavrzite, ampak jo shranite (lahko tudi v zamrzovalniku) in uporabite kot jušno osnovo. Osnovo lahko pripravite tudi iz jušnega koncentrata…

Korenčkova juha s koriandrom

Juho lahko izboljšate s kančkom smetane. Če boste juho postregli samo odraslim, ji lahko dodate žličko sesekljanega in popraženega čilija.

Eksotična solata

S papajo in puranjimi trakovi. Naj vas ti čudoviti okusi, ki se prepletajo, popeljejo v tople kraje.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri