Bogate po naravi

28. marec 2011 | natureta , omake , prehrana | Promocijska objava

Takšne so omake, ki jih v svojem asortimanu izdelkov ponuja Natureta. Odlično se podajo k testeninam, polenti, rižu, mesu in zelenjavnim jedem. Z njimi lahko eksperimentirate in pripravljate različne jedi, le domišljiji morate pustiti prosto pot. Odlikujejo jih izbrane sestavine in bogati okusi, pripravljene pa so brez umetnih barvil ali konzervansov.

Če vas kuhanje navdušuje in radi ustvarjate za štedilnikom, pa vam za to pogosto primanjkuje časa, vam Natureta ponuja preprosto rešitev. Iz pestrega izbora mesnih in brezmesnih omak si lahko izberete tisto, ki vam najbolj odgovarja ter jo uporabite kot osnovo ali dodatek k vašim jedem. Predlagamo vam zelenjavno, ki vsebuje le izbrano zelenjavo. V njej najdete papriko, korenje, jajčevce pelate, jušno zelenjavo in začimbe, ki so skupaj združeni v harmonično in okusno celoto. In da si ne boste razbijali glave, kako jo uporabiti, vam ponujamo kreativen namig. Bodite v koraku z letnimi časi in si privoščite slastne spomladanske zvitke.

Riževe palačinke pripravite po navodilih proizvajalca. Nanje položite nekaj sojinih kalčkov in jih prelijte z žličko zelenjavne omake Natureta, nato pa jih čvrsto zvijte. Riževo palačinko zvijete tako, da najprej levi rob zavihate proti nadevu, nato na enak način zavihate še spodnji in desni rob, potem pa le še tesno zavijate palačinko do konca zgornjega roba. Zvitke naenkrat hitro ocvrite v globokem vročem olju in jih postrezite na posteljici iz sojinih kalčkov, ki ste jih posuli s sojino omako.

Dober tek!

Namig: za nadev lahko uporabite katero koli izmed odličnih omak Natureta, ki so pripravljene brez umetnih barvil in konzervansov, odlikujejo pa jih izbrane sestavine in bogati okusi.

Mi vam predlagamo tudi izvrstno omako Vital, ki skupaj s koencimom Q 10 in L-karnitinom pomaga topiti maščobe.

Več receptov in namigov najdete tudi na spletni strani www.natureta.si, pridružite pa se nam lahko tudi na Facebooku: http://www.facebook.com/natureta.

Sorodni članki

RECEPT: Zeljni in ohrovtovi zvitki iz kuhinj naših babic

Priljubljena jed iz kuhinj naših babic. Zdaj malo klasično, malo pa tudi moderno – in vedno neustavljivo dobro.

Pestrost azijske kuhinje

Azijske kuhinje ne odlikuje le raznolikost jedi, temveč tudi to, da je zelo lahka, zdrava in večinoma zelo nemastna. Značilnost azijske kuhinje so vedno sveže sestavine...

Riževi rezanci z rakci

Sveže sestavine in eksotične začimbe igrajo v azijski kuhinji glavno vlogo. Nikoli ni dovolj aromatično in pikantno. Odpravite se na raziskovalno potovanje z nami. Pripravite slastne...
Najbolj brane vsebine

3 nepričakovani znaki, ki kažejo na depresijo

Depresija se kaže na različne načine, nikoli ne vpliva le na razpoloženje. Pogosto spregledani znaki so naslednji …
Več...

Ste prepričani, da spite dovolj? Tu je 5 znakov, da vam v resnici primanjkuje spanca!

Morda ne občutite tiste opoldanske zaspanosti in pomanjkanja energije na sploh, a tu je nekaj manj očitnih znakov, s katerimi vam telo sporoča, da je v resnici že precej izčrpano.
Več...

Koliko škode naredi sladkor našemu telesu?

Preveč sladkorja lahko hitro poskrbi, da bomo spoznali grenko plat življenja.
Več...

Idealno živilo za hujšanje (nasvet osebnega trenerja)

Kolikokrat ste se že lotili diete z namenom, da shujšate? In kot zakleto so se po končani dieti, ki je ... khm ... trajala le nekaj dni, kilogrami veselo vrnili?
Več...

3 pravila zajtrka, ki vam lahko pomagajo hujšati (+ odličen recept za zajtrk)

Ko izgubljate odvečne kilograme, je pomembno, kaj jeste skozi cel dan. Ne naredite napake že pri prvem (najpomembnejšem) obroku.
Več...

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri