Najlepše kolesarske poti v Sloveniji
Najlepše kolesarske poti v Sloveniji
To so astrološka znamenja, ki se bojijo ponovno ljubiti
To so astrološka znamenja, ki se bojijo ponovno ljubiti
V čem bi se morali preizkusiti glede na vaš astrološki znak
V čem bi se morali preizkusiti glede na vaš astrološki znak

Campanelle s školjkami

4. 5. 2008

Sestavine za 1 osebo: 70 g campanell z jajci, 100 g dagenj, 100 g vongol, 50 g rakcev, 50 g malih sipic, paradižnik, peteršilj, žlica belega vina, limona, strok česna, 2 do 6 žlic olivnega olja, sol, poper.

Priprava:

Očiščene in oprane školjke denite v lonec z vinom, česnom in malce peteršilja. Kuhajte na močnem ognju, da se školjke odprejo. Ločeno na pari skuhajte sipe in rakce. Operite in olupite paradižnik ter ga narežite na koščke. Vmes skuhajte testenine, jih odcedite in denite v globoko keramično posodo. Dodajte školjke, sipe, rakce in paradižnik. Začinite z olivnim oljem, limono in poprom. Dodajte nasekljan peteršilj in postrezite.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri