gaspaco

PRIPRAVA:

1. Olupite 3 paradižnike in 1 šalotko. Vse skupaj pretlačite z 1 žlico oljčnega olja in limoninim sokom. Po okusu začinite s čilijem, poprom in soljo.

2. Postrezite s koščki 1 paprike, 100 g kumare in 1 paradižnika.

Zraven kot priloga: 1 rezina toasta.

Čas priprave: 20 minut

261 kcal, 12 g maščob, B: 8 g, OH: 20 g

1 kalorija (cal) = 4,1868 džula (J)*
* Džul ali joule je enota za delo in energijo v mednarodnem sistemu enot SI, zanjo se uporablja oznaka J.

Sorodni članki

Kulinarično popotovanje: Karibi

Edinstvena destinacija z osupljivimi plažami, kristalno čistim turkiznim morjem, čudovitimi naravnimi lepotami, bujno pisano vegetacijo in prav tako pisano kulinariko.

Paradižnikova juha s čilijem

S pokrovom iz bazilike in creme fraiche. Odlična tudi pri preganjanju novoletnega mačka!

Bučna enolončnica

Zdrave, bogat vir vitaminov in še okusne. Enolončnico postrezite kar v izdolbeni buči.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri