hrski

PRIPRAVA:

1. 1/8 rumene, rdeče in zelene paprike narežite na drobne kocke. Mlado čebulico operite, dobro osušite in jo narežite na tanke kolobarje.

2. Vse skupaj zmešajte s 50 g svežega sira (nemastnega). Po okusu lahko dodate še malce paprike v prahu. Solite, poprajte, dodajte kajenski poper, timijan. Z namazom namažite hrske in malica je nared.

125 kcal

1 kalorija (cal) = 4,1868 džula (J)*
* Džul ali joule je enota za delo in energijo v mednarodnem sistemu enot SI, zanjo se uporablja oznaka J.

Sorodni članki

Tri lahke in nasitljive malice za seboj

Ker vedno ne morete jesti doma, in da bi se izognili nezdravim prigrizkom, so tu 3 ideje za malice, ki vas nasitijo in so hkrati tako preproste, da jih lahko nesete s seboj na…

S preprostimi triki ustvarite vrhunsko predjed

Predstavljamo prigrizke, s katerimi boste navdušili tudi najzahtevnejše gurmane.

Zdrave in hitro pripravljene jedi za fit postavo

Alenka Košir je od nekdaj velik pomen pripisovala zdravi in uravnoteženi prehrani. Nekaj najbolj…

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri