Najlepše kolesarske poti v Sloveniji
Najlepše kolesarske poti v Sloveniji
To so astrološka znamenja, ki se bojijo ponovno ljubiti
To so astrološka znamenja, ki se bojijo ponovno ljubiti
V čem bi se morali preizkusiti glede na vaš astrološki znak
V čem bi se morali preizkusiti glede na vaš astrološki znak

Paprika s fižolom

4. 4. 2007

Sestavine za eno osebo: 180 g fižola (v pločevinki), 350 g rdeče, rumene in zelene paprika, 2 paradižnika, 4 črne olive, čebula 4 vejice peteršilja, 2 žlici kisa, sol, poper, 1 žličke gorčice, 1 žlička olja.

PRIPRAVA:

1. Fižol odcedite. Papriko in paradižnik operite, očistite in narežite na srednje velike kose. Fižol, papriko, paradižnik in olive zmešajte.

2. Čebulo olupite in nasekljajte. Zmešajte jo z žličko nasekljanega peteršilja, kisom, soljo, poprom, gorčico in oljem ter polijte po zelenjavi. Na koncu okrasite s preostalim peteršiljem.

Čas priprave: 15 minut

369 kcal; 16 g maščobe ; B: 17 g; OH: 36 g

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri