Najlepše kolesarske poti v Sloveniji
Najlepše kolesarske poti v Sloveniji
To so astrološka znamenja, ki se bojijo ponovno ljubiti
To so astrološka znamenja, ki se bojijo ponovno ljubiti
V čem bi se morali preizkusiti glede na vaš astrološki znak
V čem bi se morali preizkusiti glede na vaš astrološki znak

Polnjene bučkine ruladice

1. 7. 2010

Sestavine za 4 osebe: 8 paradižnikov, 3 žličke oljčnega olja, 1 strok česna, 2 žlički timijana, sol, poper, 250 ml paradižnikovega soka, 50 g posušenega paradižnika brez olja, 100 ml vroče zelenjavne juhe (iz kocke), 2 bučki, 120 g svežega kozjega sira (50 % maščobe), 2 žlici kisle smetane.

PRIPRAVA:

1. Poparite paradižnike, jih olupite, odstranite semenje in narežite na kocke. Podušite jih v 1 žlički olja. Dodajte stisnjen česen in timijan ter začinite s soljo in poprom. Zalijte s paradižnikovim sokom in kuhajte približno 10 minut.

2. Posušene paradižnike zalijte z juho in pustite 10 minut, da se namočijo. Operite bučke, jih očistite in po dolgem narežite na tanke rezine. Premažite jih s preostalim oljem in začinite s soljo in poprom. V segreti ponvi jih popecite na obeh straneh.

3. Vzemite paradižnike iz zelenjavne juhe, jih osušite in narežite na kocke. Gladko jih zmešajte s svežim sirom in kislo smetano ter začinite. Maso namažite na rezine bučk. Zvijte, pretaknite z lesenimi bodali in prelijte s paradižnikovo omako. Po želji potresite s peteršiljem.

Na osebo približno 200 kcal

B: 10 g, M: 11 g, OH: 11 g

Priprava: približno 25 minut

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri