beli-preliv

Ta preliv ostane svež tri dni. Če boste piškote pripravljali prej, jih raje premažite kakšen dan pozneje.

Sestavine:
  • 50 g tofuja
  • 3 žlice sojine smetane
  • 1 žlica fruktoze (ni obvezno)

Vse sestavine zmešajte z ročnim mešalnikom, nato pa piškote prebarvajte s čopičem.

 

Sorodni članki

Recept: Domači 'snickers'

Bolj zdrava verzija čokoladne tablice, ki jo pripravite doma in si jo privoščite brez občutka krivde, saj točno veste, kaj vsebuje.

VIDEO: Sočni skutini srčki z borovnicami brez peke

Priprava teh okusnih srčkov vas bo povsem navdušila. Vas zanima zakaj? Zato, ker bolj preprosta skorajda ne more biti. Sladica ne vsebuje jajc in tudi peči vam je ni treba, poleg…

Piškoti z ovsenimi kosmiči za zajtrk ali malico

Če ste tudi vi ljubitelji ovsenih kosmičev, hitro preverite tale recept za piškote.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri