Najlepše kolesarske poti v Sloveniji
Najlepše kolesarske poti v Sloveniji
To so astrološka znamenja, ki se bojijo ponovno ljubiti
To so astrološka znamenja, ki se bojijo ponovno ljubiti
V čem bi se morali preizkusiti glede na vaš astrološki znak
V čem bi se morali preizkusiti glede na vaš astrološki znak

Stebelna zelena z jabolčno kremo

20. 4. 2007

Za 1 osebo potrebujete: 2 noževi konici karija, 2 žlici mineralne vode (s CO2), 30 g posnete skute, 3 stebla stebelne zelene (100 g ), 1/2 jabolka, 1 čajno žličko limoninega soka, 1 rezino polnozrnatega kruha (40 g).

PRIPRAVA:

1. Zmešajte kari z mineralno vodo, dodajte posneto skuto in vse dobro premeš ajte. Če je zmes pregosta, dodajte še toliko mineralne vode, da je skuta rahla in kremasta.

2. Stebla zelene očistite in odstranite zelenje. Eno steblo in zelenje drobno sesekljajte, ostale pa narežite na daljše kose.

3. Jabolko olupite, odstranite semena, naribajte in takoj pokapajte z limoninim sokom. Naribano jabolko in sesekljano zeleno umešajte k skuti in s kremo napolnite kozarec ali skledico. Kose zelene zapičite v kremo. Zraven pojejte rezino polnozrnatega kruha.

Čas priprave: 10 minut

150 kcal; maščobe: 0, 9 g; B: 8 g; OH: 26 g

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri