testenine

Sestavine za 1 osebo: 80 g svežih tagliatell, 20 g suhih gob, 100 g bučk, 1 strok česna, vrečka žafrana, peteršilj, 2 do 6 žlic olivnega olja.

Priprava:

Gobe namočite v mlačni vodi, da postanejo mehke, in jih odcedite. Narežite bučko. Popecite česen, dodajte bučke in gobe ter jih na močnem ognju pecite. Dolijte 2 žlici vode, v katero ste dodali žafran.

Vse skupaj dobro premešajte, dodajte nasekljani peteršilj in ugasnite. Medtem skuhajte tagliatelle, jih odcedite in dodajte v ponev s preostalimi sestavinami. Na močnem ognju vse skupaj še enkrat na hitro popecite.

Sorodni članki
None

Široki rezanci z artičokami

Sestavine za 1 osebo: 70 g širokih rezancev, 150 g očiščenih artičok, 5 g suhih gob, 1 strok česna, peteršilj, 2 do 6 žlic oljčnega olja sol, poper.

Umešana jajca na štiri načine

Jajca so zelo praktično živilo. So hitro pripravljena, okusna in zelo hranljiva. Postrežejo s skoraj neverjetnim naborom različnih vitaminov in drugih hranil. Takšen obrok…

Dobrote iz maroške kuhinje

Maroko običajno poznamo po dveh večjih mestih, Marakešu in Casablanci. In po njihovi odlični kulinariki. Iz dežele začimb prihajajo močni okusi in svežina.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri