Ne glede na to, kako zelo samozavestni ste trenutno, še vedno lahko kaj izboljšate. Preverite napotke, ki vam pomagajo delati na sebi in se v svoji koži počutiti odlično.

Slika 1/4

Za oblikovanje dobre samozavesti, potrebujete kar nekaj časa, izkušenj in nasvetov, poruši pa jo lahko že ena slaba izkušnja ali neprimeren komentar. Ker je to področje, v katerega moramo nenehno vlagati trud, je tu nekaj napotkov, ki vam pri tem lahko pomagajo.

URITE SE V POZITIVNEM MIŠLJENJU

Seveda ohranite objektivnost, saj si s prekomernim optimizmom lahko škodujete, vendar si vseeno dovolite predvidevati, da se lahko zgodi kaj dobrega. Tako boste pri sebi lažje in hitreje opazili dobre stvari in se ne obremenjevali z malenkostmi in “napakami”, ki so le v vaši glavi. Poleg tega je pozitivna energija nalezljiva, zato boste v svojo družbo pritegnili mnogo ljudi.

profimedia

Preverite tudi: 

Sorodni članki

Slaba novica za vse, ki zjutraj ne vstanete ob prvem alarmu (+ nasvet za jutranjo rutino in recept za zajtrk)

Koliko alarmov mora odzvoniti, preden se končno spravite iz postelje? Če je odgovor več kot eden, morate nujno preveriti, kakšno škodo si s tem povzročate.

7 napotkov za izboljšanje samozavesti

Vsi, ki bi radi utrdili samozavest in bili bolj odločni, preverite naslednje nasvete.

Kaj je eden od najpogostejših razlogov za razpad zveze?

Tokrat ne mislimo na varanje in nezaupanje, ampak na ...

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri