Mi smo energija, prav tako svet, ki nas obkroža, celo naše misli in občutki so energija. Občutljive duše se energije okoli sebe bolj zavedajo, energijo drugih in okolja pa zaznavajo, kot bi bila njihova. Poglejmo 6 znakov, da ste izjemno občutljiva duša.

Slika 1/6

ZAZNAVATE OBČUTKE DRUGIH

Zaznavanje občutkov drugih ponavadi imenujemo empatija. Občutljivim dušam je ponavadi jasno, kako se nekdo drug počuti ter ta čustva včasih celo začutijo, kot bi bila njihova.

Včasih čustva drugih začutijo tudi takrat, kadar sploh niso v njihovi bližini.

S tem se včasih zelo težko spopadajo, zato je za občutljive duše ključno, da svojo energijo skrbno varujejo in so zelo pozorni, kadar energijo drugih sprejemajo kot lastno.

Profimedia

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Sorodni članki

Mladost kože je mogoče ponovno obuditi

Koža s staranjem izgublja čvrstost, elastičnost in gladkost ter postaja ohlapna. A mladost kože je mogoče ponovno aktivirati.

10 opozorilnih znakov, da vam primanjkuje vitamina C

Če se vrednosti vitamina C spustijo pod priporočeno raven, se lahko pojavijo katere od spodnjih težav.

40-dnevni post Jaz #vztrajam dan 28: Kaj kava v resnici povzroči v telesu?

Kdaj razmišljaš o tem, kaj se dogaja v tvojem telesu in do česa lahko pride, če uživaš kavo oziroma kofein v prevelikih količinah? Dobro je vedeti ... 

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri