Prav je, da si želite in upate, da boste dosegli neverjetno življenje. Toda saj veste, da je od vaših odločitev, tistih, ki jih sprejemate danes, odvisno, ali vas bo jutri čakalo čudovito življenje ali življenje, polno obžalovanj. Če boste sprejeli naslednje načine razmišljanja, boste zablesteli.

Slika 1/6

VERJEMITE, DA SE UČIMO CELO ŽIVLJENJE

»Živite, kot da boste jutri umrli. Učite se, kot da boste živeli večno.« Mahatma Gandhi

Ni pomembno, ali sedite v predavalnici ali v kavarni. Kar najbolje izkoristite čas in se poskušajte vsak dan izboljšati.

Če vas tematika resnično zanima, potem nikar ne odnehajte. Ne, niste prepozni in ne prestari … Raziskave so pokazale, da lahko doživljenjsko učenje izboljša samopodobo in poveča zadovoljstvo, optimizem in zaupanje v lastne sposobnosti.

Katere pa so teme, o katerih bi radi izvedeli več? Vaš cilj naj bo poiskati čim več virov idej in znanja. Zato odgovore na svoja najpomembnejša vprašanja poiščite tam, kjer jih ljudje običajno ne bi iskali.

Profimedia
Sorodni članki

Kako hitro prepoznati konfliktne ljudi

Naslednja metoda vam bo pomagala prepoznati ljudi, ki so zelo konfliktni in s katerimi morda bolje, da nimate opravka. 

12 stvari, ki jih samozavestni ljudje ne delajo

Prijemi, s katerimi poskrbite za več samozavesti in boljše počutje.

Zakaj stres v resnici redi?

V zadnjem času se vedno več ljudi zaveda pomena sproščanja. Hodijo na vodene meditacije, hipnoze, terapevtske razgovore. Vseeno pa ima ESP metoda tu…

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri