Študija je pokazala, da opravljamo čisto vsi. Tudi vi, pa se tega morda ne zavedate.

Slika 1/3

VSI OPRAVLJAMO

Radi mislimo, da smo sami dober zgled, kako se ne govori za hrbtom drugih, saj vemo, da ni ravno prijetno, ko se zgodi nam. Prepričani smo, da si čez dan v pogovorih izmenjujemo ideje in splošne resnice, ali se sprašujemo o življenjskih vprašanjih, na katera še nismo našli odgovora. V resnici vsi opravljamo. Presenetljivo pa je, da večinoma tega ne počnemo tako, da nekomu na uho šepetamo, kaj je počel sosed prejšnji vikend.

profimedia

Preverite tudi: 10 stvari, ki jih spoznate, ko končno spustite preteklost 

Sorodni članki

Kako se izogniti opravljivcem?

Imate sodelavca, ki rad opravlja in širi govorice? Še dobro, da se ne želite vplesti v te brezplodne pogovore. Čenče škodujejo okolju na delovnem mestu in spodkopavajo zaupanje…

Enajst načinov za boj proti preobremenjenosti

Prelaganje obveznosti iz dneva v dan lahko sčasoma privede do kopičenja nedokončanih nalog, ki nas potem obremenjujejo in ustvarjajo občutek, da se ne bomo mogli…

Slovenci in izgorelost na delovnem mestu

Prek internetnega panela Marketagent.com, ki ima že več kot osem tisoč registriranih članov, je bila izvedena internetna raziskava o izgorelosti na delovnem mestu.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri