zenska-telefonski-klic-pogovor

ŠESTNAJSTI izziv: Pokličite osebo, ki vam pomeni veliko, in ji to povejte.

Izzivi, ki nas doletijo v življenju, so lahko različne narave. Eni so bolj in eni manj zahtevni.

Današnji izziv je enostaven: pokličite osebo, ki vam pomeni veliko, in ji to povejte. Je že res, da imamo ljudje včasih z izražanjem čustev velike težave. Presenetljivo je včasih najteže povedati lepe misli prav tistim, ki so del našega življenja in jih imamo najraje. 

Naj vam ne bo nerodno. Oseba na drugi strani linije bo zagotovo še kako vesela. Predvsem je pomembno, da ji poveste, kaj čutite do nje in da ste hvaležni, da jo imate ob sebi, čeprav ne vedno v fizični obliki.

Seveda lahko pokličete več oseb in jim zaupajte svoja čustva. Morda se dogovorite tudi za fizično srečanje, dogovorite se za kavo, večerjo ali kakšno drugačno obliko druženja.

Že spremljate 21-dnevni wellness izziv?

PRIJAVITE SE

Sorodni članki

21-dnevni wellness izziv: Dobro sem

Naše telo je čudovit instrument, ki zaživi v gibanju. Toda ni samo telo tisto, ki potrebuje našo pozornost. Prebudimo tudi pozitivna čustva in poskrbimo za dobro počutje. Pridružite…

Če želite ohraniti mladosten videz, več časa namenite športu

Telo nam s hormonskimi spremembami, nihanjem v teži in splošno utrujenostjo sporoča, da ne postajamo nič mlajši. Kar pa ne pomeni, da moramo to kar sprejeti.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri