wings-for-life

Kadar dežuje ali sneži, hitro pomislimo na kavč in televizijo. Naj bo tokrat drugače! Predstavljamo vam nekaj idej, ki vas bodo odvrnile od gledanja televizije.

1. Pojdite ven in spoznajte Selfie Run!

Tečete lahko ne glede na vreme. Pravijo, da je tek v dežju pravo doživetje. Preden greste ven, si na telefon brezplačno naložite aplikacijo Selfie Run (iOs in Android) in tecite pred virtualnim zasledovalnim vozilom. Telefon vas bo ves čas obveščal, kako daleč za vami se nahaja vozilo. Popoln trening za 8. maj!

2. Obiščite svoje starše

.. in jih izzovite, da 8. maja 2016 tečejo z vami. Prijavite jih lahko tukaj.

3. Pokličite prijatelje v tujini

Preverite, ali bo tek Wings for Life World Run potekal tudi v njihovi državi, in združite prijetno s koristnim. Obiščite prijatelje in skupaj tecite za tiste, ki tega ne morejo.

4. Preberite več o fundaciji Wings for Life

Preverite, za kaj si fundacija prizadeva, katere raziskave trenutno potekajo, kdo so ambasadorji in kako lahko prispevate vi. Namig: tecite 8. maja!

5. Postavite si svoj cilj

Kako daleč želite priti na Wings for Life World Run 2016? Preverite z našim izračunom in si sestavite trening, s katerim boste dosegli svoj cilj.

Bonus ideja: Poglejte stare albume

Bodite nostalgični. Če ste tekli na Wings for Life World Run 2014 ali 2015, poglejte svoje slike in podoživite ta dan!

Skupaj delimo strast in krila za življenje

Verjetno ste tudi sami že kdaj iskali telefon, se oglasili na klic ali (bog-ne-daj) pisali SMS med vožnjo?

Ali veste, da zaradi tega vsaj 5 sekund niste bili osredotočeni na razmere na cesti? In da ravno zato pride do 23 % več prometnih nesreč? Katerih posledica je lahko poškodba hrbtenjače. Do kar 40 % poškodb pride ravno na cesti.

Dobro premislite, preden boste naslednjič posegli za mobilnim telefonom med vožnjo. Ne zavozite življenja! Sebi ali drugemu.

Raje se prijavite na tek Wings for Life World Run in prispevajte k iskanju zdravila za poškodbe hrbtenjače.

8. maja 2016 bomo že tretjič zapored tekli za vse tiste, ki tega ne morejo.

Zavežite torej svoje tekaške čevlje, prijavite se. Ali sestavite ekipo in tecite z družino in prijatelji (ali proti njim)!

Prijavite se TUKAJ!

En dan, na tisoče ljudi in en sam cilj: narediti poškodbe hrbtenjače ozdravljive.


Foto: Arhiv Wings for Life World Run

Sorodni članki

Tek "Wings for life world run" letos v Arboretumu Volčji Potok

Postanite del globalnega gibanja s pomočjo mobilne aplikacije. Wings for Life World Run je tekaško tekmovanje svetovnega formata, ki bo 5. maja 2019 že šesto leto…

Tek Wings for Life World Run letos v Arboretumu Volčji Potok

  Postanite del globalnega gibanja s pomočjo mobilne aplikacije. Wings for Life World Run je tekaško tekmovanje svetovnega formata, ki bo 5. maja 2019 že 6. leto zaporedoma hkrati…

Še 40 dni nas loči do globalnega teka Wings for Life World Run!

V nedeljo, 8. maja, bo ob 13h po našem času ves svet že tretjo leto zapored hkrati pričel s tekom za tiste, ki tega ne morejo.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri