10 razlogov, zakaj (ne) imeti aktivno dekle
10 razlogov, zakaj (ne) imeti aktivno dekle
Modrosti naših babic: vlaganje v kozarce in pripravljanje ozimnice
Modrosti naših babic: vlaganje v kozarce in pripravljanje ozimnice
6 znakov, da ste izjemno občutljiva duša
6 znakov, da ste izjemno občutljiva duša

Prijave na Volkswagen 18. Ljubljanski maraton le še do 30. septembra!

Prijave na Volkswagen 18. Ljubljanski maraton le še do 30. septembra! (foto: Damjan Končar) Damjan Končar
25. 9. 2013

Največji tekaški dogodek pri nas se bo zgodil čez natanko 32 dni. Vsi, ki se nanj še niso prijavili, lahko to storite le še do 30. septembra.

Statistika tekačev do tega tedna kaže, da se je glede na lansko udeležbo najbolj povečalo zanimanje žensk za najdaljšo torej maratonsko preizkušnjo.

Prav tako pa se je znatno povečalo število prijavljenih maratoncev. V povprečju je število prijavljenih tekačev na nedeljske programe, glede na lansko udeležbo, višje za slabo tretjino.

Prevzem maratonskih številk in čipov

Prireditveni prostor za vse programe ostaja Kongresni trg, servisni del z garderobami in okrepčevalnicami pa tako kot lani Trg Republike.

Maratonske štartne številke in čipe z majicami bodo udeleženci tudi letos prevzemali  na Gospodarskem razstavišču v sklopu sejma 'Tečem' - EXPO Volkswagen 18. Ljubljanski maraton med 24. in 27. oktobrom.

Sejem bo poleg prevzema številk ponujal tudi bogat razstavni program, spremljevalno dogajanje na odru, testeninko Divita Sport, tam pa se bo odvijala tudi otvoritev maratona s predstavitvijo vabljenih tekačev.

Brezplačno na prireditev

Novost letošnjega dogodka je tudi brezplačen mestni avtobusni prevoz.

Vsak tekač, ki se bo v soboto 26. ali v nedeljo 27. oktobra izkazal s štartno številko in voucherjem, bo lahko na prireditev z enim spremljevalcem prišel brezplačno.

Organizator tekače in navijače poziva, naj se poslužujejo tega trajnostnega načina prihoda in si seveda načrtujejo prevoz tako, da bodo na štartu pravočasni.

Pravi čas prihoda je vsaj pol ure pred startom teka.

Foto: Damjan Končar

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri