10 razlogov, zakaj (ne) imeti aktivno dekle
10 razlogov, zakaj (ne) imeti aktivno dekle
Modrosti naših babic: vlaganje v kozarce in pripravljanje ozimnice
Modrosti naših babic: vlaganje v kozarce in pripravljanje ozimnice
6 znakov, da ste izjemno občutljiva duša
6 znakov, da ste izjemno občutljiva duša

Adidasov virtualni tekaški partner

14. 1. 2010

Pri adidasu so predstavili miCoach Pacer in Zone naprave, ki jih boste lahko preizkusili v adidasovih trgovinah.

MiCoach

je interaktivni sistem za trening, namenjen motivirati, navdihniti in omogočiti tekačem, da bi postali še boljši. MiCoach linija ponuja dva različna izdelka:

 

  • miCoach Pacer – majhna, peresno lahka napravica vam v realnem času preko slušalk ali v kombinaciji z vašim MP3 predvajalnikom ponuja trening napotke med samo vadbo. Med tekom vas miCoach Pacer ustno trenira (npr. pohitrite do zelene cone, upočasnite do modre cone, ipd.) in tako omogoča, da ves čas ostajate pri želenem srčnem utripu in tečete na pravi osebni stopnji.
  • miCoach Zone – lahko berljiv LED ekran na zapestni napravi omogoča natančne, realno časovne podatke za trening, kar vam s pomočjo merilnika srčnega utripa omogoča lažjo vadbo ob pravi težavnosti.

Na spletni strani micoach.com si lahko ustvarite osebne načrte treninga, si zastavite cilje in spremljate ter upravljate s svojim napredkom. miCoach platforma vključuje šest pripravljenih načrtov za trening.

Na micoach.com boste prejeli program treninga, ki je prilagojen vašemu srčnemu utripu in vam bo pomagal doseči cilje bolj učinkovito kot običajni programi.


Kratek vodnik

adidas miCoach Pacer – realnočasovni, slišni trener vam pove kdaj pohitriti ali upočasniti korak glede na interakcijo med adidas merilnikom srčnega utripa in adidas senzorjem razmerja koraka.

adidas miCoach Zone  - lahko berljiv barvni monitor ponuja natančne, realnočasovne trening napotke na vašem zapestju. Uporablja se v povezavi z adidas merilnikom srčnega utripa.

adidas miCoach merilnik srčnega utripa
– ponuja natančne podatke o vaši vadbi. Informacije o vadbi pošlje miCoach Pacer ali miCoach Zone napravi, ki nato zagotovi, da se ne mučite s prelahkim ali pretežkim tekom.

adidas miCoach senzor razmerja koraka – pripne se neposredno na vezalke ali znotraj adidas adiStar ali Supernova modelov športne obutve, ki imajo posebej za to namenjen prostor pod linijo nogavice levega čevlja. Senzor razmerja koraka ponuja natančne podatke o razmerju koraka, razdalji in hitrosti koraka ter informacije pošlje v miCoach Pacer napravo.

 

 

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri