tek-v-skupini

Prijave na 7. Triglav tek, ki bo prihodnjo soboto prevetril protokolarni park Brdo pri Kranju, so podaljšane vse do ponedeljka, 3. septembra. Tekači bodo štartne številke za tek s profesionalnimi športniki lahko prevzeli že v četrtek, 6. septembra.

Organizatorji Triglav teka, ki bo 8. septembra na Brdu pri Kranju, so podaljšali odprtje prijav na že tradicionalni tekaški dogodek, s katerim Zavarovalnica Triglav spodbuja pripadnike vseh generacij k zdravemu gibanju in druženju v naravi. Ugodnejše prijave so možne vse do vključno ponedeljka, 3. septembra, do polnoči. Rekreativni športniki vseh starosti se lahko na enega od petih tekaških izzivov, ki potekajo na šestih razdaljah, prijavijo na spletni strani Triglavtek.si/sl/prijava.

Po tem datumu se bodo tekači na izbrani tekaški izziv lahko prijavili le še na dogodku, a le do zapolnitve prostih mest. Prijavnina bo na dan dogodka višja.

Startne številke na voljo že v četrtek

Prevzem startnih številk bo možen vse od četrtka, 6. septembra, do dneva dogodka, 8. septembra, tekači pa bodo svojo številko lahko prvič prevzeli tudi v Ljubljani. Prevzemi so organizirani:

  • v četrtek, 6. septembra, med 8. in 18. uro v digitalni poslovalnici Triglav Lab, na Dunajski 20 v Ljubljani.
  • v petek, 7. septembra, med 16. in 19. uro na prireditvenem prostoru (ob nogometnem centru) v protokolarnem parku Brdo pri Kranju.
  • na dan prireditve, v soboto, 8. septembra, med 7. in 9. uro na prireditvenem prostoru (ob nogometnem centru) v protokolarnem parku Brdo pri Kranju.

Organizatorji na dogodku tudi letos pričakujejo večje število udeležencev, zato vsem prijavljenim svetujejo, da štartne številke prevzamejo v dneh pred prireditvijo.

 

7. Triglav tek z vrhunskimi športniki

Tekače vseh generacij bodo k zdravemu in aktivnemu življenjskemu slogu tokrat spodbujali naslednji ambasadorji dogodka: biatlonca Jakov Fak in Klemen Bauer, smučarska skakalca Peter in Cene Prevc, deskarja na snegu Rok Marguč in Žan Košir, smučarski tekači Vesna Fabjan, Anamarija Lampič in Janez Lampič, profesionalni skejter Timotej Lampe Ignjić, paraolimpijca Lena Gabršček (odbojkarica) in Tadej Enci (atlet) ter člani slovenske nordijske reprezentance in biatlonske reprezentance, ki so aktivno sodelovali že v času priprav na Triglav tek.

Za udeležence, ki bodo tekli za boljšo oskrbo novorojenčkov, bo organiziran pester spremljevalni program. Dogajanje bo z glasbo popestril Samuel Lucas, medtem ko se bodo lahko najmlajši v okviru organiziranega varstva ali samostojno udeležili ustvarjalnih delavnic, skakali na Mini Planici ali preizkusili v košarki. Donacijo na tokratnem teku bo prejelo Ultrazvočni društvo za projekt Slojenčki.

 

Pred tekom po nasvet k fizioterapevtu

V okviru priprav na 7. Triglav tek imajo tekači, rekreativni športniki in drugi, ki bi želeli svoje aktivno življenje še izboljšati, le še to sredo (5. 9. 2018) možnost, da se o pravilnem gibanju posvetujejo s fizioterapevtom Tomažem Fuchsom. Udeležijo se lahko enega od individualnih video posvetov, ki bodo potekali 5. septembra, med 16. in 18. uro, v prostorih digitalne poslovalnice Triglav Lab v Ljubljani. Individualni video posvet je brezplačen, vendar je rezervacija termina zanj obvezna. Prijave so možne na http://lab.triglav.si/constant_offer/video_posvet_s_specialistom.

 

Več informacij o Triglav teku in spremljevalnih aktivnostih je na voljo na spletni strani www.triglavtek.si.

Sorodni članki

Triglav tek - tecimo za športni izziv in dober namen

V soboto, 13. septembra 2014, se bo na 3. Triglav teku preizkusilo več kot 1600 rekreativnih tekačev. Zbrali smo nekaj koristnih informacij in uporabnih nasvetov.
None

Odštevamo do četrtega Triglav teka

Sprejmite izziv in se v soboto, 12. septembra, pridružite različnim generacijam in tekačem, ki bodo v družbi slovenskih športnikov, ambasadorjev teka, mladih upov in zvestih navijačev...

V sklopu priprav na Triglav tek 2018 vabljeni na brezplačne tekaške treninge

Zavarovalnica Triglav z brezplačnimi skupinskimi tekaškimi treningi spodbuja zdrav življenjski slog. V okviru priprav na že tradicionalni športno-rekreativni dogodek Triglav tek...
Najbolj brane vsebine

TEH 5 stvari vsak dan naredijo najsrečnejši ljudje na svetu (presenetilo vas bo!)

Bi rekli, da ste v življenju srečni? Morda spremenite mišljenje ob besedah avtorjev, ki o sreči pravijo takole …
Več...

10 učinkovitih načinov, kako se znebiti maščobe na trebuhu

Ne boste se je znebili samo s prehrano ali samo z vadbo. Potrebujete kombinacijo vseh pomembnih dejavnikov.
Več...

Za sladkosnede: Zdrava čokoladna torta (brez moke, masla in dodanega sladkorja)

Je čokoladna torta sploh lahko zdrava? Je, če jo naredite po naslednjem receptu.
Več...

8 težav posameznikov, ki jih vedno zebe (Se prepoznate?)

Saj veste, o kom govorimo? O tistih, ki nase vedno dajo vsaj eno dodatno plast in imajo pri roki pulover tudi na najbolj sončen dan. S takšnimi težavami se spopadajo.
Več...

To se zgodi, če 2 tedna vsak dan izvajate vojaške poskoke (rezultatu se ne boste mogli načuditi)

Če bi si vsak dan vzeli čas za nekaj vojaških poskokov, bi izkusili ...
Več...

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri