wings-for-life-world-run-2016

V nedeljo, 8. maja, bo ob 13h po našem času ves svet že tretjo leto zapored hkrati pričel s tekom za tiste, ki tega ne morejo.

Vse startnine in donacije bodo znova v celoti namenjene fundaciji Wings for Life, ki financira vrhunske raziskovalne projekte po vsem svetu z namenom, da najde zdravilo za poškodbe hrbtenjače.

Vsak udeleženec šteje. Bodite z nami.

Tek Wings for Life World Run se bo letos hkrati pričel na 34 uradnih lokacijah po vsem svetu. V Sloveniji bo start ponovno s Kongresnega trga v Ljubljani in v tem trenutku je prijavljenjih že več kot 2.000 udeležencev.

Tisti, ki se teka želite udeležiti, pa vam ne bo uspelo priti na eno od uradnih lokacij, lahko s pomočjo svojega mobilnega telefona in brezplačne aplikacije Selfie Run tečete za dober namen ne glede na to, kje se nahajate. Tudi za vas velja simultani globalni start, lovilo pa vas bo virtualno zasledovalno vozilo, ki vas bo o svoji oddaljenosti opozarjalo prek mobilnega telefona.

Več na win.gs/21NdkEX.

Pridružite se ekipi

Udeleženci se tudi tokrat lahko pridružite eni od ekip ali pa s prijatelji, družinskimi člani oziroma sodelavci ustvarite lastno, in na ta način dodatno popestrite svoje tekmovanje. Po koncu tekmovanja bo namreč moč primerjati, katera ekipa je bila najboljša, kateri član ekipe je premagal največ kilometrov, preden ga je ujelo zasledovalno vozilo, in katera ekipa je skupno naredila največ kilometrov za iskanje zdravila.

Seznam ekip najdete tukaj.

Stopimo skupaj

Tek s startom v Ljubljani podpirajo predsednik Republike Slovenije Borut Pahor, ki je tek podprl in se ga aktivno udeležil že lani, Mestna občina Ljubljana, Renault Slovenija z zasledovalnim vozilom Kadjar ter Adriatic Slovenica s svojimi nasveti zdravnika specialista in skupino Team As, ki teče za svojo sodelavko in ambasadorko teka Tanjo Cerkvenik.

''Stopimo skupaj, tisti, ki se vozimo skozi življenje, in tisti, ki gredo peš. Skupaj lahko naredimo ogromno. Verjamem v medicino, ki pa potrebuje našo pomoč.'' - Nina Wabra Jakič, žena ambasadorja teka Gala Jakiča

Ambasadorji teka so poleg nekdanje paraolimpijke Tanje Cerkvenik tudi nekdanja paraolimpijka Mateja Pintar, nekdanji paraolimpijec Gal Jakič, večkratni zmagovalec dvojnega maratona Matej Markovič, državni rekorder v maratonu Roman Kejžar, ultramaratonec Dušan Mravlje in študent multimedijev Nino Batagelj.

Poglejte si njihov poziv k udeležbi na teku na povezavi Pridružite se jim 8. maja

Prispevajte k iskanju zdravila za poškodbo hrbtenjače. Vsak korak šteje!

Več informacij o globalnem teku najdete na www.wingsforlifeworldrun.com.

Sorodni članki

Samo še dva dni do teka Wings for Life World Run!

V nedeljo, 8. maja, bo ob 13. uri ves svet že tretje leto zapored tekel za tiste, ki tega ne morejo. Na tisoče tekačev bo na 34 lokacijah na 6 kontinentih bežalo pred premikajočo se…

Wings for Life World Run: Podrta magična meja 80 km!

8. maj je bil dan, ko je ves svet že tretje leto zapored tekel kot eno za tiste, ki tega (še) ne morejo - na Wings for Life World Run.

Wings for Life World Run: še dober teden dni nas loči do globalnega teka

V nedeljo, 5 maja 2019, ob natanko 13. uri, se bo Slovenija že šesto leto zapored pridružila globalnemu gibanju v iskanju zdravila za poškodbo hrbtenjače - teku Wings for Life World…

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri