Prava tekaška glasba ni le stvar okusa, saj lahko prava glasba izboljša formo, optimizira utrip srca in zmanjša možnost poškodb. Kaj pa ti poslušaš, ko tečeš?

Pomagaj naj izbrati naj tekaško glasbo!
Med desetimi predlogi izberi tistega, ki ti je najbolj všeč in mu daj glas. Konec meseca bomo tako dobili naj tekaško glasbo, ki bo postala naša tekaška motivacija do konca leta. Hvala!

GLASUJ
s8-1

Foto: Osebni arhiv

Sindi Horvat vztraja zato, ker je prepričana vase in ve, da zmore. V zadnjih nekaj letih je namreč izgubila kar 30 kilogramov. Naj bo navdih tudi tebi!

"Vztrajam pri svojih odločitvah. Sprejmem izzive, ki mi jih ponuja življenje. Vztrajam, ker vem, da zmorem", pravi Sindi.

In to se ji poplača "z osebnim zadovoljstvom, uspehom in motivacijo za naprej."

Ve, da zmore še veliko več. "Ne dovolim si obupati, sprejmem izziv in sem ponosna na vsak dosežen uspeh."

Tudi Sindi je kdaj težko in takrat se spomni "na vse kar sem v življenju dosegla. Sprejmem izziv in grem naprej. V zadnjih 7-ih letih, odkar sem svojo težo zmanjšala za 30 kilogramov, postala strastna rekreativka in začela veliko bolj zdravo živeti, sem se ogromno naučila, predvsem na sebi. Brez vztrajnosti, mi ne bi uspelo. Spoznala sem svoje telo in se ga naučila poslušati."

In nasvet? "Nikoli ne obupaj, temveč vztrajaj. Sprejmi izzive, ki ti jih življenje ponuja in pojdi naprej."

Sindi lahko spremljaš na njenem Facebook, spletnem blogu in Instagram profilu.

#vztrajam ambasadorji 14. september 2017

Prijavi se na e-novice!

Enkrat tedensko v svoj e-nabiralnik prejmi zgodbe navdiha, motivacijske nasvete in najboljše #vztrajam objave minulega tedna.

Želim prejemati tudi e-novice Aktivni.si
Strinjam se s splošnimi pogoji sodelovanja.