Vztrajajmo skupaj!
Življenje je nenehno zasledovanje ciljev. S pomočjo dobre volje, truda in vztrajnosti bomo manjše in večje cilje dosegli navkljub vsem oviram. Pridruži se vseslovenskemu gibanju #vztrajam, kajti skupaj smo močnejši!

PRIHODNOST STE VI! SKB, partner projekta #vztrajam

Tek je zakon. Zmigaj se s kavča in pojdi z nami na tek!

Pridruži se

Postani naš #vztrajam ambasador ter spremljaj zgodbe ostalih!

PREDSTAVI SE
shutterstock_337237862

Foto: Shutterstock

Sodeluj v najbolj simpatični akciji ta čas! Prijavi se, nominiraj in glasuj za #vztrajam ime meseca. Vsa imena mesecev se bodo konec leta potegovala za #vztrajam ime leta 2019.

Namen akcije

Zgodba vsakega posameznika je unikatna. Vsak v življenju doživi svoje unikatne trenutke in doživlja svoje borbe. Življenje niti dveh ni enako. Vsi doživljamo vzpone in padce. Vsi imamo včasih neskončno dober in včasih neskončno slab dan. 

Zato bomo pokukali v življenje posamezni(c)kov, ki se jim včasih le malo več da. Ki so v svojem življenju (pa naj bo to kakršnokoli) vtrajni, odločni, pogumni in srčni. Ker zgled vleče!

Potek akcije

V prvem tednu meseca zbiramo kandidat(k)e za ime meseca. Nominiraj sebe ali koga, ki ga poznaš in za katerega veš, da je vztrajen, srčen in je/bo čudovit zgled drugim. Kandidati so lahko nominirani večkrat.

V drugem tednu meseca glasuj za enega izmed treh izbranih kandidat(k)ov in odloči, katerega kandidata bomo konec meseca pobližje spoznali v besedi, sliki in videu. Eno/enega, ki bo glasoval, bomo nagradili!

Imena mesecev:

Vzpodbuda k prijavi

Vsako ime meseca bo predstavljeno v besedi, sliki in videu. Vsakemu bomo podarili tudi manjšo nagrado. Konec leta, ko bomo izbirali #vztrajam ime leta 2019, pa bo zmagovalec prejel čudovito nagrado. Nagradili pa bomo tudi tiste, ki bodo glasovali!

Glavna nagrada je vikend paket za 2 osebi na Golteh, ki se lahko koristi od aprila do septembra 2020.

Glasuj za #vztrajam ime septembra!

Kandidatke za #vztrajam ime septembra:

Aleksandra Kvržić

Sandra pravi: "Njo pa predlagam, ker je več kot razvidno koliko ljubezni in truda vlaga v svoj blog ter kako si želi uspeti. Zakaj ne bi podprli take osebe?"
Več >> na instagramu

Faila Pašić Bišić

Domen pravi: "Faila z vztrajnim delom in človeškim pristopom bliža svetove, gradi mostove med različnimi kulturami in dela svet boljši. Da bi bilo več takih!"
Več >> na facebook strani

Sara Isaković

Aleš pravi: "Sara je bila vrhunska plavalka, po koncu kariere pa dela na področju psihologije in svoje izkušnje ter znanje predaja mladim športnikom in vsem ostalim, ki želijo iz sebe iztisniti vse."
Več >> na instagramu

Glasuj:

#vztrajam ime meseca 4. junij 2019

Prijavi se na e-novice!

Enkrat tedensko v svoj e-nabiralnik prejmi zgodbe navdiha, motivacijske nasvete in najboljše #vztrajam objave minulega tedna.