Vztrajajmo skupaj!
Življenje je nenehno zasledovanje ciljev. S pomočjo dobre volje, truda in vztrajnosti bomo manjše in večje cilje dosegli navkljub vsem oviram. Pridruži se vseslovenskemu gibanju #vztrajam, kajti skupaj smo močnejši!

PRIHODNOST STE VI! SKB, partner projekta #vztrajam

Tek je zakon. Zmigaj se s kavča in pojdi z nami na tek!

Pridruži se

Postani naš #vztrajam ambasador ter spremljaj zgodbe ostalih!

PREDSTAVI SE
shutterstock_337237862

Foto: Shutterstock

Sodeluj v najbolj simpatični akciji ta čas! Prijavi se, nominiraj in glasuj za #vztrajam ime meseca. Vsa imena mesecev se bodo konec leta potegovala za #vztrajam ime leta 2019.

Namen akcije

Zgodba vsakega posameznika je unikatna. Vsak v življenju doživi svoje unikatne trenutke in doživlja svoje borbe. Življenje niti dveh ni enako. Vsi doživljamo vzpone in padce. Vsi imamo včasih neskončno dober in včasih neskončno slab dan. 

Zato bomo pokukali v življenje posamezni(c)kov, ki se jim včasih le malo več da. Ki so v svojem življenju (pa naj bo to kakršnokoli) vtrajni, odločni, pogumni in srčni. Ker zgled vleče!

Potek akcije

V prvem tednu meseca zbiramo kandidat(k)e za ime meseca. Nominiraj sebe ali koga, ki ga poznaš in za katerega veš, da je vztrajen, srčen in je/bo čudovit zgled drugim. Kandidati so lahko nominirani večkrat.

V drugem tednu meseca glasuj za enega izmed treh izbranih kandidat(k)ov in odloči, katerega kandidata bomo konec meseca pobližje spoznali v besedi, sliki in videu. Eno/enega, ki bo glasoval, bomo nagradili!

Imena mesecev:

Vzpodbuda k prijavi

Vsako ime meseca bo predstavljeno v besedi, sliki in videu. Vsakemu bomo podarili tudi manjšo nagrado. Konec leta, ko bomo izbirali #vztrajam ime leta 2019, pa bo zmagovalec prejel čudovito nagrado. Nagradili pa bomo tudi tiste, ki bodo glasovali!

Glavna nagrada je vikend paket za 2 osebi na Golteh, ki se lahko koristi od aprila do septembra 2020.

Glasuj za #vztrajam ime novembra!

Kandidati za #vztrajam ime novembra:

Mojca Svetina

Mojca pravi: "Že od malih nog sem si želela postati trenerka (šport in ples), učiteljica in koreografinja, zato sem se po zaključku gimnazije vpisala na Fakulteto za šport v Ljubljani in jo tudi zaključila. Trenutno vodim različne plesne treninge in tečaje ter različne vodene fitnes vadbe. Celotna pot do tega kar imam danes je bila dolga in prepletena z vzponi in padci. Vztrajam, saj sem mnenja, da so omejitve le v naših mislih (glavah) in da so lahko tvoji hobiji tudi tvoj poklic."
Več >> na facebook strani 

Christian Pavuna

Aleš pravi: "Christain je poosebljena vztrajnost. S svojo življenjsko potjo in borbo za zdravje je vzor vsem, ki se v življenju soočamo z vsakodnevnimi izzivi. Če je njemu že tolikokrat uspelo najti pot do zdravja, lahko enako storimo tudi mi."
Več >> na youtube strani 

Ana Petrič 

Barbara pravi: "Direktorica DEOS Centra starejših Notranje Gorice je avtorica mnogih projektov za starejše. S svojo vztrajnostjo in dobro voljo je velik doprinos v naši družbi."
Več >> na facebook strani

Glasuj!

Med vsemi, ki boste glasovali in vpisali svoj e-naslov, bomo izžrebali nekoga, ki bo prejel manjšo nagrado.

#vztrajam ime meseca 4. junij 2019

Prijavi se na e-novice!

Enkrat tedensko v svoj e-nabiralnik prejmi zgodbe navdiha, motivacijske nasvete in najboljše #vztrajam objave minulega tedna.