»Uživam, ko tečem. Tudi ko čutim strah na ovirah, ko se pojavijo poškodbe in bi se lahko smilila sama sebi, vem, zakaj #vztrajam, zakaj treniram in tečem.« Maruša Mišmaš

Vztrajaš tudi ti?
Na družabnih omrežjih deli svoje #vztrajam trenutke in bodi v navdih tudi ti. Skupaj smo močnejši!

Sodeluj
profimedia-0269303643

Foto: profimedia

Veseli december je čas praznovanj, druženj, razmišljanj, sanjarjenj in priprav na novo leto. Prav tako pa je december čas pregleda iztekajočega se leta in čas načrtovanja novega leta.

Vsak dan v decembru bomo pripravili novo nalogo. Pridruži se nam!

Da bodo naloge zabeležene, smo pripravili KOLEDAR, kamor si svoja dejanja lahko zapišeš.

Našo dnevno nalogo lahko opraviš isti dan, si jo prihraniš za kak drug dan ali pa si izmisliš svojo. Opravljeno nalogo si vestno zapiši v koledar, konec meseca pa nam izpolnjen koledar pošlji na vztrajam@adriadigital.si in se poteguj za nagrade!

NALOŽI SI KOLEDAR (.pdf)

Naloge spremljaj na našem spletnem mestu Vztrajam, na naših družabnih omrežjih in se naroči na naše e-novice, kamor bomo vsak dan poslali obvestilo o novi zgodbi.

Deli utrinke z drugimi!

Svoje dnevne aktivnosti priprave na novo leto deli s svojimi bližnjimi, s svojimi prijatelji in z nami. Trenutke ujemi v sliki, jih objavi na svojih družabnih omrežjih in označi z #vztrajam. Veselimo se jih!

Naroči se na e-novice!

Da naših dnevnih nalog slučajno ne zamudiš, se prijavi na naše #vztrajam novice. Z vpisom e-naslova se prijavi na prejemanje napotkov in nasvetov.

Sodelovanje trenutno ni možno.