Vztrajajmo skupaj!
Življenje je nenehno zasledovanje ciljev. S pomočjo dobre volje, truda in vztrajnosti bomo manjše in večje cilje dosegli navkljub vsem oviram. Pridruži se vseslovenskemu gibanju #vztrajam, kajti skupaj smo močnejši!

PRIHODNOST STE VI! SKB, partner projekta #vztrajam

Tek je zakon. Zmigaj se s kavča in pojdi z nami na tek!

Pridruži se

Postani naš #vztrajam ambasador ter spremljaj zgodbe ostalih!

PREDSTAVI SE
profimedia-0167887216

Foto: Profimedia

Prihajajoči praznik se vrti okoli družine, danes pa je čas za prijatelje. Prijatelje, ki so naša druga družina. Saj veš, kaj pravijo – družine si ne moremo izbrati, prijatelje pa lahko.

Danes na druženje povabimo svoje prijatelje!

Zato danes pokliči svojo družbo in se druži! Povabi jih k sebi na prigrizek in klepet, pojdite ven na kuhano vino in sprehod ali pa se, če danes nimate časa, dogovorite za druženje konec tedna ali pa naslednji teden.

Še nekaj nasvetov, kako si zabavo lahko popestrite: pripravite si izmenjavo daril. Darila naj ne bodo nova, ampak naj bodo vsakdanji domači predmeti s čustvenim nabojem.

Če veš, komu bo tvoje darilo namenjeno, lahko darilo obdarovancu tudi prilagodiš. Ima ta oseba rada knjige? Podari ji svojo že prebrano knjigo, ki je pa ta oseba še ni prebrala. Ima oseba rada sladice? Podari ji sveže pečene piškote. Ima obdarovana oseba rada glasbo? Podari ji svoj CD z glasbo, ki je všeč tudi njej. Možnosti je ogromno!

KOLEDAR: Če tole narediš danes, v koledar vpiši PRIJATELJI.

#vztrajam motiviramo 21. december 2018

Prijavi se na e-novice!

Enkrat tedensko v svoj e-nabiralnik prejmi zgodbe navdiha, motivacijske nasvete in najboljše #vztrajam objave minulega tedna.