Veseli december je čas praznovanj, druženj, razmišljanj, sanjarjenj in priprav na novo leto. Poslovimo se od starega leta skupaj!

Pridruži se nam pri odštevanju do novega leta. Prejemaj nasvete, izpolnuj koledar ter se poteguj za nagrade.

Sodeluj
koledar2

Praznični mesečni izziv Decembra Jaz #vztrajam se je zaključil in čas je, da v novo leto stopimo veselo, optimistično in s pogumom. Vsem pa najlepša hvala za sodelovanje!

Izzivi

V prazničnem zadnjem mesecu leta smo se imeli resnično lepo. Skupaj smo vsak dan opravili izbrano #vztrajam dejanje in si tako polepšali čisto vsak dan.

V decembru smo okraševali stanovanje in smrečico, si vzeli čas za najbližje, zračili stanovanja, hodili na prireditve, razmišljali o preteklem letu in delali načrte za novo.

Čeprav se je mesečni izziv končal, pa to ne pomeni, da moramo z vsakodnevnimi #vztrajam dejanji prekiniti. Mi smo ti z enomesečnim izzivom pomagali začeti, sedaj pa nadaljuj sam/a.

Vztrajaj še naprej

Zato svoje #vztrajam dejanja še naprej objavljaj na svojih družabnih omrežjih - objavi jih na Facebooku, Instagramu ali Twitterju in označi z #vztrajam.

Vseslovenski projekt #vztrajam še vedno živi. Vsak teden mi izberemo top objave tedna, enkrat na mesec pa skupaj izberemo top5 objav meseca. Top5 objav meseca nagradimo z luštnimi nagradnimi paketi.

Za trud pri sodelovanju v izzivu se VSEM najlepše zahvaljujemo. Čudoviti ste!

Nagrajenci

Nagrado pa dobijo naslednje pošiljateljice in pošiljatelji koledarja:

Teja Markelj
Dolores Pušaver
Janez Križaj
Janja Podbregar
Tadeja Kuhar

Čestitke VSEM in še enkrat, HVALA za sodelovanje.

#vztrajam motivacija 11. januar 2018

Prijavi se na e-novice!

Enkrat tedensko v svoj e-nabiralnik prejmi zgodbe navdiha, motivacijske nasvete in najboljše #vztrajam objave minulega tedna.