»Uživam, ko tečem. Tudi ko čutim strah na ovirah, ko se pojavijo poškodbe in bi se lahko smilila sama sebi, vem, zakaj #vztrajam, zakaj treniram in tečem.« Maruša Mišmaš

Vztrajaš tudi ti?
Na družabnih omrežjih deli svoje #vztrajam trenutke in bodi v navdih tudi ti. Skupaj smo močnejši!

Sodeluj
koledar2

Praznični mesečni izziv Decembra Jaz #vztrajam se je zaključil in čas je, da v novo leto stopimo veselo, optimistično in s pogumom. Vsem pa najlepša hvala za sodelovanje!

Izzivi

V prazničnem zadnjem mesecu leta smo se imeli resnično lepo. Skupaj smo vsak dan opravili izbrano #vztrajam dejanje in si tako polepšali čisto vsak dan.

V decembru smo okraševali stanovanje in smrečico, si vzeli čas za najbližje, zračili stanovanja, hodili na prireditve, razmišljali o preteklem letu in delali načrte za novo.

Čeprav se je mesečni izziv končal, pa to ne pomeni, da moramo z vsakodnevnimi #vztrajam dejanji prekiniti. Mi smo ti z enomesečnim izzivom pomagali začeti, sedaj pa nadaljuj sam/a.

Vztrajaj še naprej

Zato svoje #vztrajam dejanja še naprej objavljaj na svojih družabnih omrežjih - objavi jih na Facebooku, Instagramu ali Twitterju in označi z #vztrajam.

Vseslovenski projekt #vztrajam še vedno živi. Vsak teden mi izberemo top objave tedna, enkrat na mesec pa skupaj izberemo top5 objav meseca. Top5 objav meseca nagradimo z luštnimi nagradnimi paketi.

Za trud pri sodelovanju v izzivu se VSEM najlepše zahvaljujemo. Čudoviti ste!

Nagrajenci

Nagrado pa dobijo naslednje pošiljateljice in pošiljatelji koledarja:

Teja Markelj
Dolores Pušaver
Janez Križaj
Janja Podbregar
Tadeja Kuhar

Čestitke VSEM in še enkrat, HVALA za sodelovanje.

#vztrajam motivacija 11. januar 2018

Prijavi se na e-novice!

Enkrat tedensko v svoj e-nabiralnik prejmi zgodbe navdiha, motivacijske nasvete in najboljše #vztrajam objave minulega tedna.

Želim prejemati tudi e-novice Aktivni.si
Strinjam se s splošnimi pogoji sodelovanja.