Prava tekaška glasba ni le stvar okusa, saj lahko prava glasba izboljša formo, optimizira utrip srca in zmanjša možnost poškodb. Kaj pa ti poslušaš, ko tečeš?

Pomagaj naj izbrati naj tekaško glasbo!
Med desetimi predlogi izberi tistega, ki ti je najbolj všeč in mu daj glas. Konec meseca bomo tako dobili naj tekaško glasbo, ki bo postala naša tekaška motivacija do konca leta. Hvala!

GLASUJ
salsa-tecaj1

Foto: Goran Antlej

Naša #vztrajam ambasadorka, ki je zadnjih nekaj mesecev vztrajno hodila na nadaljevalni tečaj salse, je svoje znanje v tem času močno nadgradila.

Maja je na tečaje hodila v prvo slovensko plesno šolo Salsateca. Na tečaju sta jo vodila, učila, usmerjala in vzpodbujala Boštjan in Anja, ki salso obvladata.

Anja in Boštjan iz Salsatece

V manjši tečajni skupini, kjer vadba poteka tako, da se plesni pari ves večer menjavajo, je bilo vzdušje vedno prijetno in zabavno. Glasbo, ki seveda ne sme manjkati, vrti Boštjan.

Boštjan iz Salsatece

V plesne tečaje, ki si jih lahko ogledaš na spletnem mestu Salsateca, so vabljeni vsi, ki imajo radi ples in ki si želijo nekaj ur na teden preživeti v odlični družbi.

Maja je nad tečajem navdušena in razmišlja, da bi s tečajem še nadaljevala. Bravo, Maja!

Maja uživa v salsi

#vztrajam motivacija 4. december 2017

Prijavi se na e-novice!

Enkrat tedensko v svoj e-nabiralnik prejmi zgodbe navdiha, motivacijske nasvete in najboljše #vztrajam objave minulega tedna.

Želim prejemati tudi e-novice Aktivni.si
Strinjam se s splošnimi pogoji sodelovanja.