»Uživam, ko tečem. Tudi ko čutim strah na ovirah, ko se pojavijo poškodbe in bi se lahko smilila sama sebi, vem, zakaj #vztrajam, zakaj treniram in tečem.« Maruša Mišmaš

Vztrajaš tudi ti?
Na družabnih omrežjih deli svoje #vztrajam trenutke in bodi v navdih tudi ti. Skupaj smo močnejši!

Sodeluj
prenos

Ker je vztrajnost vedno nagrajena in ker skupaj dosegamo več, so v SKB vsi zaposleni zbirali korake za dober namen. Vztrajali so cel mesec avgust, pridno hodili in tekli ter sledili vse večjemu skupnemu seštevku. Z vztrajnostjo so dokazali, da se ta resnično obrestuje, saj so dosegli oziroma celo presegli zastavljen cilj.

Zastavljen cilj je bil do 1. septembra zbrati 2.000.000 korakov, vsem zaposlenim pa se je uspelo ustaviti pri številu 7.056.019. Na koncu so za zastavljen cilj OKS Fundaciji za športnike iz socialno šibkih okolij podarili 2.000 EUR, uspeh pa proslavili na SKB pikniku zaposlenih.

Vztrajaj tudi ti. Zastavi si bodisi majhne ali malo večje cilje, trenutke drobnih zmag pa z nami deli na družbenih omrežjih (Facebook, Twitter, Instagram, YouTube), pripiši #vztrajam in drugim postani navdih.

#vztrajam motivacija 11. oktober 2017

Prijavi se na e-novice!

Enkrat tedensko v svoj e-nabiralnik prejmi zgodbe navdiha, motivacijske nasvete in najboljše #vztrajam objave minulega tedna.

Želim prejemati tudi e-novice Aktivni.si
Strinjam se s splošnimi pogoji sodelovanja.