Vztrajajmo skupaj!
Življenje je nenehno zasledovanje ciljev. S pomočjo dobre volje, truda in vztrajnosti bomo manjše in večje cilje dosegli navkljub vsem oviram. Pridruži se vseslovenskemu gibanju #vztrajam, kajti skupaj smo močnejši!

PRIHODNOST STE VI! SKB, partner projekta #vztrajam

Tek je čudovita rekreacija, ki ne vpliva blagodejno le na telo, ampak tudi na dušo. Zmigaj se s kavča in pojdi z nami na tek!

Pridruži se
pocivanje-naslovna-manjsa

Poznaš nekaj kar sliši na ime Svetovno prvenstvo v počivanju? Sliši se izjemno zabavno, zanimivo in polno izzivov! Ta avgust prirejamo Svetovno prvenstvo v počivanju in vabimo te, da se nam pridružiš!

CILJ: VSI POSTANIMO SVETOVNI PRVAKI V POČIVANJU!

Glede na to, da smo celo leto delali zelo marljivo in pri tem včasih kar malo pozabljali nase, si bomo avgust rezervirali zase in se pocrkljali ter se tako ponovno napolnili z energijo.

Lokacija pravzaprav ni pomembna. Bolj je pomembno, kaj bomo počeli in s kom. 

Pravila Svetovnega prvenstva v počivanju

Tudi Svetovno prvenstvo v počivanju ima svoja pravila. Lahko se ga udeleži kdorkoli in sodeluje v kolikor aktivnosti želi. Več aktivnosti opravi, boljši prvak je!

Aktivnosti bodo razdeljene v štiri tedne. Vsak teden bomo pripravili sklop dejavnosti in predlogov za najbolj uživaško preživljanje avgusta v tvojem življenju!

Si aktivna ali uživaška oseba?

Glede na to, kako želiš preživeti avgust, ali pa le posamezen teden, si izberi članek z aktivnostmi, ki ti bodo takrat najbolj blizu.

  • Aktivna oseba: Če si oseba, ki je tudi v času počitka izjemno aktivna in ne more biti povsem pri miru, potem se boš priključil/a osebam, ki bodo aktivno preživljale svoj zasluženi počitek.
  • Uživaška oseba: Morda pa sodiš med osebe, ki počitek vzamejo res čisto dobesedno, in boš dejansko samo počival/a.

Tako za prvo kot tudi drugo skupino oseb bomo našli dovolj dejavnosti in predlogov za uživanje!

Naloge za sodelovanje v Svetovnem prvenstvu v počivanju

Da bo avgust res fantastičen, spremljaj naše predloge, smernice, ideje in nasvete. Najprej bomo objavjali naloge za aktivne, čez nekaj dni pa še za uživače! Super bo!

1. teden

Prvi teden svetovnega prvenstva bo naslovljen Moji hobiji, interesi in zanimanja. V tej kategoriji bomo skupaj "tekmovali" v tem, kdo si bo v tem poletnem mesecu vzel največ časa in se najbolj intenzivno posvečal svojim priljubljenim hobijem. Hobiji so namreč izjemnega pomena za nas in našo dušo.

2. teden

Drugi teden svetovnega prvenstva v počivanju smo naslovili kar Crkljanje in čas zame. Sliši se mamljivo, kajne? V tem tednu ti bomo predlagali, da si vzemi kar največ časa za stvari, ki te sproščajo, ki te napolnijo s povsem novo in svežo energijo, ki ti pomagajo, da se boš imel/a še bolj rad/a.

3. teden

Tretji teden tega nadvse pomembnega tekmovanja se imenuje Čas za družino in prijatelje. Tu si boš najbrž z velikim veseljem vzel/a kar nekaj časa za res pristno preživljanje prostega časa z ljudmi, ki jih imaš najraje na svetu.

4. teden

Zadnji, torej četrti teden, pa smo naslovili Čas za reflekcijo in za vpogled v prihodnost. Tu si boš moral/a vzeti čas za temeljit premislek o tem, kaj si počel/a v preteklosti in kakšni so tvoji načrti za bližnjo prihodnost.

Aktivno sodeluj!

Seveda pa tudi od tebe pričakujemo, da se nam boš sproti oglašal/a ter nam poročal/a o tem, kaj počneš, koliko časa, s kom ter podobno! Svoje utrinke objavi na družabnih omrežjih in jih označi z #vztrajam!

Tudi če misliš, da to prvenstvo ni zate, poskusi. Ker si celo leto marljivo delal/a, je sedaj čas, da si vzameš nekaj časa zase in da se napolniš z novo energijo.

Pa začnimo!

#vztrajam motiviramo 1. avgust 2018

Prijavi se na e-novice!

Enkrat tedensko v svoj e-nabiralnik prejmi zgodbe navdiha, motivacijske nasvete in najboljše #vztrajam objave minulega tedna.