»Uživam, ko tečem. Tudi ko čutim strah na ovirah, ko se pojavijo poškodbe in bi se lahko smilila sama sebi, vem, zakaj #vztrajam, zakaj treniram in tečem.« Maruša Mišmaš

Vztrajaš tudi ti?
Na družabnih omrežjih deli svoje #vztrajam trenutke in bodi v navdih tudi ti. Skupaj smo močnejši!

Sodeluj
profimedia-0094391795_m

Foto: Profimedia

Bravo! V zadnjih tednih ste že tako simpatičen seznam #vztrajam objav naredili še boljšega. Super ste.

Tokratne top5 #vztrajam objave so vse neverjetno simpatične. Moramo priznati, da je bil tokratni izbor najtežji do sedaj in zato se popolnoma nič ne pritožujemo. Uživali smo!

Top5 objave tega tedna so bile del mesečnega izziva Septembra Jaz #VZTRAJAM, v katerem si skupaj vsak dan naredimo malo lepši. Vsak dan v mesecu v svoj nabiralnik prejmeš nasvet za dejanje dneva, ti pa ga vpišeš v koledar. Med vsemi poslanimi jih bomo nekaj nagradili.

Kako do dnevnega nasveta v septembru? Odklikaj na jaz.vztrajam.si in se prijavi na e-novice. Dobiš koledar in vsak dan en nagajih nasvet. Pravijo, da so nasveti luštni ...

Svoje luštne #vztrajam trenutke pa še naprej objavljaj na svojem Instagramu, Facebooku in Twitterju in jih označi z #vztrajam. Vsak teden mi izberemo top5 objav tedna, vsak mesec pa s pomočjo tebe izberemo top5 meseca. Mesečnih top5 prejme nagrado, zato kar veselo objavljaj!

Top5 objave prejšnjega tedna

 

#mojčaj#1001cvet#reading#malozgodovine# jaz#vztrajam#dan6

A post shared by nina.m (@nina.mujezinovic) on

#vztrajam motivacija 12. september 2017

Prijavi se na e-novice!

Enkrat tedensko v svoj e-nabiralnik prejmi zgodbe navdiha, motivacijske nasvete in najboljše #vztrajam objave minulega tedna.

Želim prejemati tudi e-novice Aktivni.si
Strinjam se s splošnimi pogoji sodelovanja.