Prava tekaška glasba ni le stvar okusa, saj lahko prava glasba izboljša formo, optimizira utrip srca in zmanjša možnost poškodb. Kaj pa ti poslušaš, ko tečeš?

Pomagaj naj izbrati naj tekaško glasbo!
Med desetimi predlogi izberi tistega, ki ti je najbolj všeč in mu daj glas. Konec meseca bomo tako dobili naj tekaško glasbo, ki bo postala naša tekaška motivacija do konca leta. Hvala!

GLASUJ
profimedia-0316397823_m

Foto: Profimedia

V prvem oktobrskemu tednu so bile objavljene same fantastične #vztrajam objave in teeežko nam je bilo izbrati top5. No, pa smo jih vseeno. Katere to so, si poglej v nadaljevanju.

Še naprej objavljaj svoje #vztrajam trenutke, jih objavi na svojem Facebooku, Instagramu ali Twitterju in jih označi z #vztrajam. Jih spremljamo!

Potrudi se, da bo tudi kakšna tvoja #vztrajam objava uvrščena med top5. Če pa ne bo, pa nič hudega. Vse objave, objavljene v septembru, oktobru in novembru, gredo v veliki boben za glavno nagrado tromesečja - vikend paket za dve osebi v Thermani Laško.

Top5 objave prejšnjega tedna

 

Oktobrsko kopanje oujeah!! #vztrajam #pri #poletju #vztrajampripoletju #morje #croatia #unicena #a #senedam

A post shared by Katarina Kurtjak (@katarinakurtjak) on

 

Where life is slower and not so loud #mountains #hiking #kampadanes #adventure #livelokai #highonlife #vztrajam

A post shared by Nuša Jeram ✨ (@nusajeram) on

#vztrajam motivacija 10. oktober 2017

Prijavi se na e-novice!

Enkrat tedensko v svoj e-nabiralnik prejmi zgodbe navdiha, motivacijske nasvete in najboljše #vztrajam objave minulega tedna.

Želim prejemati tudi e-novice Aktivni.si
Strinjam se s splošnimi pogoji sodelovanja.