»Uživam, ko tečem. Tudi ko čutim strah na ovirah, ko se pojavijo poškodbe in bi se lahko smilila sama sebi, vem, zakaj #vztrajam, zakaj treniram in tečem.« Maruša Mišmaš

Vztrajaš tudi ti?
Na družabnih omrežjih deli svoje #vztrajam trenutke in bodi v navdih tudi ti. Skupaj smo močnejši!

Sodeluj
profimedia-0167887964

Foto: Profimedia

Zadnji teden v oktobru je zaznamoval ljubljanski maraton, na katerem ste tekači in navijači pokazali, kaj pomeni moto #vztrajam. Ponosni smo na vse vas, bravo!

Še naprej pa na svoj Facebook, Instagram in/ali Twitter objavi čim več svojih #vztrajam trenutkov. Veselimo se prav vsakega. Hvala! 

Vsak teden izberemo top5 objav, mesečno pa med dvajsetimi najboljšimi skupaj izberemo top5, ki prejmejo nagradni paket. Sodeluj tudi ti!

Top5 objave prejšnjega tedna

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Barve jeseni 🍂⛰ #mountains #nature #hiking #sun #bluesky #autumn

A post shared by Luka Urbanc (@lukaurbanc) on

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

@ljmaraton 2018 ! ________________________________ #42km #prveganepozbišnikoli Zgodba ki je čisto nekaj drugega kot so krajši teki. V uvodu gre vse kot po maslu, ko pa se zgodba prevesi v drugi del, to je od tistega znamenitega zidu na 33 km, pa se pokaže ali si iz pravega testa ali ne. Jaz hvala Bogu nisem spoznal če te zadene zid, sem pa vseeno z težkimi in bolečimi nogami zborbal do cilja, kjer so me preplavila čustva in sem zadovoljen z nasmehom na obrazu prestopil prag bolečine in moč glave .... splačalo se je 🤩🤟💪. Hvala vsem, ki me podpirate 🙏 @medikem.bt @factorystore.si @hokaoneone @kinesiofit @agppro Vi, ki ste moji najdražji, pa hvala da ste 🙏 .... rad vas imam 💞@karolina_kumer , @anze_cesen , @mateja_florjan , @tejka77 , @bogdantusek , @gorazd_siskar , mama Olga , @jasmina_karic_gusic in pa 😇 ata tam zgoraj ki paziš name ___________________________________ @factorystore.si @medikem.bt @urarnalecnik @suunto #compressport #hokaoneone #hokaoneoneslovenija #timetofly @run_slovenia @joinrun #joinrun @vztrajam #vztrajam #ljmaraton #ljubljanskimaraton #ljubljanskimaraton2018

A post shared by SENAD KARIČ #7 🏃 (@senad_karo) on

#vztrajam motivacija 2. november 2018

Prijavi se na e-novice!

Enkrat tedensko v svoj e-nabiralnik prejmi zgodbe navdiha, motivacijske nasvete in najboljše #vztrajam objave minulega tedna.