Prava tekaška glasba ni le stvar okusa, saj lahko prava glasba izboljša formo, optimizira utrip srca in zmanjša možnost poškodb. Kaj pa ti poslušaš, ko tečeš?

Pomagaj naj izbrati naj tekaško glasbo!
Med desetimi predlogi izberi tistega, ki ti je najbolj všeč in mu daj glas. Konec meseca bomo tako dobili naj tekaško glasbo, ki bo postala naša tekaška motivacija do konca leta. Hvala!

GLASUJ
profimedia-0255608545_m

Foto: Profimedia

Življenje je polno vzponov in padcev. Zato je treba vztrajati. Čisto vsak dan. Skupaj nam gre lažje. To vidimo tudi v top5 #vztrajam objavah prejšnjega tedna.

Smo že v devetem tednu zbiranja #vztrajam objav in gre nam fantastično. Skupaj smo vztrajali in skupaj bomo vztrajali še naprej.

Vztrajanje pa je treba tudi nagraditi. Tako ali drugače. VSE objave, nagrajene ali ne, gredo v boben za glavno nagrado - potovanje v Grčijo za dve osebi.

Zato vztrajajmo skupaj še naprej. Objavljaj svoje dobre in slabe trenutke na Instagram, Facebook in Twitter še naprej in jih označi s hashtagom #vztrajam. 

Da boš na tekočem, pa se brž prijavi še na tedenske e-novice. Pošljemo jih vsako sredo. Prijavi se TUKAJ.

Top5 #vztrajam objave prejšnjega tedna

#vztrajam motivacija 8. avgust 2017

Prijavi se na e-novice!

Enkrat tedensko v svoj e-nabiralnik prejmi zgodbe navdiha, motivacijske nasvete in najboljše #vztrajam objave minulega tedna.

Želim prejemati tudi e-novice Aktivni.si
Strinjam se s splošnimi pogoji sodelovanja.