Veseli december je čas praznovanj, druženj, razmišljanj, sanjarjenj in priprav na novo leto. Poslovimo se od starega leta skupaj!

Pridruži se nam pri odštevanju do novega leta. Prejemaj nasvete, izpolnuj koledar ter se poteguj za nagrade.

Sodeluj
680560_w

Foto: Helena Kermelj

Pred nekaj dnevnim odmorom, je #slovenskabakla obiskala še Tržič, kjer jo je pred dvorano Tržiških olimpijcev pozdravilo ogromno število ljudi. Tudi tokrat je prireditev obiskalo veliko otrok, domači olimpijci in lisjak Foksi ter SKB Papi, ki sta zabavala vse, predvsem otroke.

Poleg prihoda bakle se je na prečudovitem kraju pod Ljubeljem odvijalo marsikaj. Priča smo bili lepi razstavi likovnih del mladih v okviru natečaja Slovenska bakla, ki so jo pripravili v avli OŠ Tržič, številnim olimpijskim izzivom za otroke, olimpijskemu kvizu in nastopu učenk in učencev OŠ Tržič.

V Tržiču, iz kjer prihaja kar 26 olimpijcev, prvi med njimi je na olimpijskih igrah v Garmisch Partenkirchnu že davnega leta 1936 nastopil Albin Novšak, so se na današnjem dogodku družili še olimpijci Tomas Globočnik, Milena Kordež, Andrej Jerman, Bojan Križaj, Andrej Tavželj in Tomaž Razingar, pogrešali smo le najuspešnejšega med njimi, dobitnika dveh kolajn iz Sočija Žana Koširja, saj so pred njim sklepne priprave za letošnje igre v Pjongčangu.

#vztrajam pjongčang 13. januar 2018

Prijavi se na e-novice!

Enkrat tedensko v svoj e-nabiralnik prejmi zgodbe navdiha, motivacijske nasvete in najboljše #vztrajam objave minulega tedna.