Veseli december je čas praznovanj, druženj, razmišljanj, sanjarjenj in priprav na novo leto. Poslovimo se od starega leta skupaj!

Pridruži se nam pri odštevanju do novega leta. Prejemaj nasvete, izpolnuj koledar ter se poteguj za nagrade.

Sodeluj
680221_w

Foto: Helena Kermelj

Tomaž Razingar, vodja navijaškega letala za Pjongčang 2018, je baklo pripeljal na Jesenice, kjer so ga pričakali mlajši člani hokejskega društva Jesenice, posebni gosti, domači olimpijci in množica navijačev.

Baklo je na oder pripeljal Jernej Slivnik, na odru pa so se mu pridružili še domači olimpijci Edo Hafner, Zvone Šuvak, Drago Mlinarec, Ivan Ščap, Robert Kerštajn ter Alenka Dovžan in ambasador Tomaž Razingar.

Ob različnih aktivnostih za najmlajše, mini olimpijadi, toplemu čaju, ki ga je priskrbel generalni sponzor Banka SKB, energijskim tablicam najboljšega soseda Mercatorja in posebnih CocaCoca stekleničkah v olimpijskih barvah, je na odru potekal zabaven pogovor in druženje.

Na dogodku ni manjkal niti lisjak Foksi, ki je v družbi SKB Papija, zabaval otroke ter se z njimi pomeril v olimpijskih aktivnostih.

Jerneju Slivniku, mlademu smučarju na monoskiju je uspela dolgoletna želja, odšel bo na paraolimpijske igre v Pjongčang: "Jaz vztrajam zato, ker se ne splača obupat, vztrajnost pa te vleče naprej in te pripelje do cilja, ki si si ga zadal."

Baklina naslednja postojanka bo Tržič.

#vztrajam pjongčang 12. januar 2018

Prijavi se na e-novice!

Enkrat tedensko v svoj e-nabiralnik prejmi zgodbe navdiha, motivacijske nasvete in najboljše #vztrajam objave minulega tedna.