None

Konec črnih misli

Nove tabletke naj bi uničile depresijo, ubile morilsko bolečino in poskrbele, da bo vaše seksualno življenje steklo in teklo kot po maslu.
None

Brezvestni seks

Zščitite se! Divja noč, prepolna seksa, vas lahko bolj poškoduje kot horda razjarjenih sosedov. In vaše zdravje ne bo trpelo zgolj zaradi pomanjkanja kondicije in padca imunskega...
None

Dečkova usoda

Hamilton, fantkov oČe, sicer sodelavec ameriškega Men’s Healtha, si večkrat srčno zaželi, da bi se lahko kloniral ali pa da bi vsaj tako kot Arabela obrnil prstan in se...
None

Profesionalne skrivnosti

8 stvari, ki vam jih zdravnik ne bo povedal.
None

Moškost na nitki

Ko sva z dekletom urejala še zadnje papirje, da bi počitnice preživela v Združenih državah Amerike, tako kot prejšnje leto, sem dobil diagnozo – tumor na modu. Pozneje se je...
None

Kresovanje v arterijah

Vnetje v žilah vsako leto zaneti na tisoče srčnih infarktov in možganskih kapi. MH vam ponuja sedem rešitev za pogasitev požara.
None

(Ne)varnost na snegu

Ko se živo srebro spusti pod nič stopinj Celzija, je preganjanje po belih poljanah čisti užitek.
None

Anatomija tečnobe

Vam je kdo že kdaj rekel, da ste zoprn star dedec? To je zato, ker vaše telo sili možgane, da z jezikom zastrupljajo okolico. Skrajni čas je, da naredite red.
None

Cepivo proti kajenju

Zakaj kadite? Dobro veste, da Škodi vašemu zdravju, veste, da tanjša vašo denarnico, veste, da smrdite. Radi bi nehali. Zakaj torej ne nehate? Pogost odgovor: ni pomembno, koliko...
None

Koliko tvegate

Vsak sedmi moški je na pragu sladkorne bolezni, ker je njegovo telo pozabilo, kako uporabljati insulin. Naučite se oceniti svojo nevarnost.
None

Hitra kontrola

Da bi Živeli dlje, imeli brezhibno postavo in se počutili bolje, vam ni treba ves čas garati v telovadnici in skrbeti za telo in duha. V naslednjih vrsticah vam MH svetuje, kako...
None

Doktor, ne vidim dobro

Skrajni čas je, da enkrat za vselej prenehate ignorirati svoji dragoceni kroglici v očesnih jamicah in jima končno zagotovite zaščito, po kateri kričita.
None

Svet bolečine

Vaš prijatelj se v bolečinah zvija na tleh! Ali veste, kaj morate narediti? Ekipa Men`s Healtha vam svetuje, kako vzeti stvari v svoje roke, ko lije kri.
None

Stafilokok, mladih fantov grob

Nov tip bakterije naravnost obožuje mlade postavne moške
None

Najboljša zdravila za moške

Na desetine zdravil v prosti prodaji kar tekmuje za mesto v vaši domači lekarni. Vendar (jih) le peščica ponuja to, kar resnično potrebujeteSrečko Dobrecovič.

Pretrda vožnja

Nekateri zdravniki so prepričani, da preveč časa, preživetega na kolesu, povzroča impotenco.

Ko iščete spanec

Hrupni sosedi. Pobesnele alarmne naprave v avtomobilih. Hupanje nažganih mladcev . . Včasih se spanec zdi tako daleč kot sanje. Uresničite jih!
None

Telo, popravi se!

Veliko tkiv in organov v vašem telesu ima zavidljivo dolgo garancijo. Če z njimi ravnate po navodilih, lahko garancijski list uveljavljate do smrti.
None

Vohljači v črevesju

Sodobna medicinska oprema lahko danes z lučjo zareže skozi črnino celotnega prebavnega predora.
None

Hiša groza

Zdelo se mu je, da čuti, kako življenje dobesedno odteka iz njega. V naslednjem trenutku je bil nezavesten.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri