otrok-deklica_To96cBO

Deklica je s prehrano pozdravila bolezen, za katero so zdravniki rekli, da je neozdravljiva.

Ko je 10-letna Isabel prvič obiskala dr. Mark Hymana, je imela različne primere avtoimunih bolezni, ki naj bi bili mešana bolezen vezivnega tkiva. Njena diagnoza je vključevala rematoidni artiris in sistemski lupus erythematosus. Njeno stanje je vsebovalo še številne stranske učinke, njena bolezen pa je bila določena kot neozdravljiva.

Bolezen je vplivala na vsak del njenega telesa. Na njene krvne žile, rdeče in bele krvničke, jetra, mišice ter na njeno kožo. Njena koža je bila ves čas razdražena, njeni sklepi in obraz so bili zatekli. Ko je obiskala dr. Hymana, je bila na kortikosteroidih, aspirinu in zdravilih proti želodči kislini. Bila je kronično utrujena in nesrečna.

Zdravila ji niso pomagala. Njen nekdanji zdravnik ji je svetoval še zdravila, ki se uporabljajo tudi za kemoterapijo, morda ublažijo simpotime, povečajo pa možnosti raka in infekcije. Za Isabelo to ni bila opcija. Odšla je do zdravnika dr. Hymana. V manj kot letu dni je bila osvobojena vseh simptomov, njena krvna slika je bila normalna in bila je popolnoma brez zdravil.

Dr. Hyman se je namreč odločil za pristop brez zdravil. Iskal je vzroke za njeno stanje. Ugotovil je, da bi na njeno zatekanje lahko vplivalo nekaj trikov v prehrani.

Svetoval ji je, naj se izogiba glutenu, mlečnim izdelkom in sladkorju, doda nekaj prehranskih dodatkov, da spodbudi telo k samozdravljenju. Te so vsebovali multivitamine, vitamin D, B12, folno kislino in ribje olje. Priporočil ji je še protivnetno večerno olje trobentice in probiotike.

Isabela se je pozdravila in želela deliti informacijo, kako se je naravno pozdravila, na družbenih omrežjih. Dejala je: “Spet lahko jaham svojega konja in sem brez neumnih zdravil… počutim se odlično!”

Z izključitvijo glutena, mlečnih izdelkov in sladkorja iz Isabeline prehrane, so se zmanjšala vnetja. Dodatni vitamini in ostali dodatki pa so pomagali telesu, da se je opomoglo. Dr. Hyman piše: “Pristop današnje medicine do večine bolezni je, da bolezen potisne, jo prekrije, blokira, ali kako drugače povzroča motnje s telesno biologijo. Običajno zares ne iščemo temeljnih težav, ki primarno vodijo do bolezni.”

Vir: davidwolfe.com

Sorodni članki

9 skrivnosti za zdravo in lepo kožo

Ne, ne bomo vam svetovali raznoraznih preparatov, pilingov, losijonov ali mask za lepšo kožo… Magične kreme ne dajejo vedno pričakovanih rezultatov. V čemu je torej skrivnost?

Življenje s celiakijo

28. februarja je bil svetovni dan redkih bolezni, gre večinoma za bolezni genetskega izvora. Te so pogosto kronične, napredujoče in degenerativne ter imajo težke posledice za…

4 možni razlogi za boleče sklepe

Kot posledica vadbe ali daljše hoje niso bolečine v sklepih nič nenavadnega. Kadar pa se pojavljajo večkrat in redno, je bolje odkriti vzrok. Najbolje je, da se v to poglobi vaš…

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri