istock-182058199-2

Bom dovolj hitro dobil datum pregleda pri specialistu, ko ga bom potreboval? Zakaj moram vedno najprej do splošnega zdravnika, če pa si želim le hiter odgovor glede zdravstvenih težav in da se čim prej znebim strahu, ali ni kaj resno narobe? Kako bom pokril stroške specialističnih pregledov?

Ob hitrem tempu življenja se vse prepogosto nad lastnim zdravjem zamislimo šele, ko se nam zgodijo neljube zdravstvene težave. Takrat si želimo hiter dostop do specialističnih pregledov in diagnozo, ki je temelj za hiter začetek zdravljenja. Čas je nemalokrat ključen dejavnik za uspešno ozdravitev. Obisk osebnega zdravnika in dolge čakalne vrste v javnem zdravstvu velikokrat ta čas še podaljšajo, med čakanjem na termin zdravstvene obravnave, pa se lahko pojavijo tudi s tem povezani zdravstveni zapleti.


Nihče ne mara čakanja. Bodite prvi v vrsti

V želji po čimprejšnji pridobitvi diagnoze in okrevanju se lahko obrnemo na zasebne izvajalce specialističnih zdravstvenih storitev. Tako si lahko namreč v trenutnih razmerah omogočimo hitrejšo pot do zdravljenja in predvsem ozdravitve, vendar vsi dobro vemo, da nas takšen način zdravljenja lahko veliko stane.

Temu ustrezno rešitev predstavlja novo zdravstveno zavarovanje PRVA Zdravje. Pri novonastalih bolezenskih stanjih in poškodbah vam bo omogočilo hiter dostop do pregleda in preiskav pri zdravniku specialistu - tudi brez napotnice, stroške pa krije zavarovalnica.

Zavarovanje združuje 21 področij medicine v več kot 55 zasebnih zdravstvenih ustanovah in 310 uveljavljenih zdravnikov specialistov, tudi s področja psihiatrije. 24-urna telefonska linija vam bo omogočila naročilo na specialistične zdravstvene storitve, priporočljiv načrt in hiter začetek zdravljenja. Vse to boste opravili v največ 10 delovnih dneh.

Hiter ali še hitrejši dostop do zdravnika specialista?

Zavarovanje lahko sklenete hitro in enostavno, prek spletne strani zdravje.prva.si

Izbirate lahko med dvema paketoma, ki zavarovancem omogočata širok razpon dostopa do specia­listične obravnave:

  • Stan­dard omogoča hiter dostop do zdravnika spe­cialista in krije stroške pregledov pri zdrav­niku specialistu ter zahtevnih diagnostičnih preiskav na podlagi napotnice osebnega zdravnika.
  • Nadstandard dodatno zagotavlja kritje stroškov dodatnih preventivnih diagno­stičnih preiskav pri izvajalcu specialističnih zdravstvenih storitev, tudi brez napotnice osebnega zdravnika.

Sorodni članki

Prijavite se! Vzajemna bo kar trem omogočila pregled pri specialistu ali operativni poseg

Bolezen ne izbira. Ne glede starosti, spola in ne glede statusa. Tudi nesreča ne počiva. Zelo malo je treba, pa se celo življenje postavi na glavo. Ste se znašli v takšni situaciji?

Kaj storiti, da na zdravniški pregled ne boste čakali mesece?

Ne samo Slovenija, vse države v Evropi skušajo izboljšati svoje zdravstvene sisteme. A videti je, da se kljub vsem prizadevanjem čakalne vrste v slovenskem zdravstvu le daljšajo...

Znani so nagrajenci, ki jim bo Vzajemna pomagala na poti do zdravja!

Znani so nagrajenci natečaja, ki jim bo Vzajemna brezplačno omogočila pregled pri specialistu ali operativni poseg.
Izbor uredništva

Gremo na jesenski tekaški tabor!

Oktobra v sodelovanju z Akademskim atletskim društvom Slovan pripravljamo nepozaben tekaški konec tedna! Dobimo se v...

Več...

7 opozorilnih znakov, da ne poslušate svojega srca

Preverite, ali ste zares sposobni poslušati sebe?

Več...

FOTO: 7 vaj, s katerimi boste telo spravili v odlično formo

S temi sedmimi vajami lahko spravite telo v odlično formo. Ni vam treba porabiti več kot 10 minut na dan, ne potrebujete nobene...

Več...
Najbolj brane vsebine

8 skrivnosti nasmejanih in pozitivnih ljudi

Prava sreča in pozitivnost pride z vsakodnevnimi dejanji, z majhnimi koraki in z našo notranjo naravnanostjo. Ni lahek podvig, a je mogoč. Poglejmo si, kako. 
Več...

Zakaj nizek vnos ogljikovih hidratov in uživanje zdravih maščob pripomore k izgubi telesne teže (+ slasten recept)

Ah, ti OH-ji. Se vam zdi, da se je svet prehranjevanja postavil na glavo? Veliko ljudi je zbeganih, zakaj naj bi nizek vnos ogljikovih hidratov  in uživanje zdravih maščob pripomogla k izgubi telesne teže.
Več...

Naj travme iz preteklih razmerij ne pokvarijo vajinega odnosa

Včasih je določene izkušnje težko pustiti v preteklosti.
Več...

6 zanimivih krajev v Evropi, ki jih je vredno obiskati vsaj enkrat

Ne glede na to, koliko kilometrov ste že prepotovali … Evropa skriva zares veliko biserov, ki jih je vredno obiskati. In obiskovati. Obiščite, raziščite, prehodite …
Več...

To so znaki, da vam primanjkuje vitamina B12

Nekateri znaki so povsem vsakdanji in bi jih morda pripisali le napornemu dnevu, v resnici pa bi jih morali zdraviti z zadostno količino vitamina B12. Prepoznate katerega od simptomov?
Več...

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri