10 razlogov, zakaj (ne) imeti aktivno dekle
10 razlogov, zakaj (ne) imeti aktivno dekle
25 budističnih modrosti za mir v vaši duši
25 budističnih modrosti za mir v vaši duši
Modrosti naših babic: vlaganje v kozarce in pripravljanje ozimnice
Modrosti naših babic: vlaganje v kozarce in pripravljanje ozimnice

Brezvestni seks

21. 4. 2005

Zščitite se! Divja noč, prepolna seksa, vas lahko bolj poškoduje kot horda razjarjenih sosedov. In vaše zdravje ne bo trpelo zgolj zaradi pomanjkanja kondicije in padca imunskega sistema. Poškodb, ki se vam lahko pripetijo med seksom, je več, z bolj ali manj nevšečnimi posledicami.

Zlomeljen penis

Videti je enako grozno, kot se sliši. Kadar se penis v erekciji zvije pod preostrim kotom, se lahko natrga na notranjem predelu korena. Poleg nepopisne bolečine ubožci, ki jih to doleti, zaslišijo tudi grozen zvok. In ud takoj pomodri ali oteče, pravijo urologi. To se največkrat zgodi med divjim seksom, kadar ženska zajaha moškega. Če se vas doleti takšna strašna nesreča, padlega vojaka nemudoma imobilizirajte in odhitite na urgenco. Operacija je namreč edino zdravilo.

Bolečine v križu

Če vam križ in hrbet že tako delata preglavice, potem vam bo seks prej v vse drugo kot v užitek. Še najbolje je, da je ona zgoraj, tako da prevzame nadzor nad vami (pazite pa se zloma na videz nezlomljive okončine, opisanega v prejšnji točki).

Srčni napad

Ni tako pogost, vsaj med seksom ne, kot bi utegnila misliti kakšna Anne Nicole Smith. Vseeno se pazite, zlasti če niste v najboljši fizični kondiciji. Rizična je vsaka pretirana aktivnost. In stimulativna pomagala, kot je viagra, lahko srce dodatno obremenijo. Če niste ravno najlažji (po teži, značaj je pri tem drugotnega pomena) in imate po možnosti še visok pritisk (morebiti zaradi teže značaja), potem raje zaužijte tabletko aspirina, preden skočite v posteljo z najdražjo.

Alergija na lateks

Zanimivo, ampak alergijo na lateks imajo najverjetneje isti ljudje, ki so alergični na hrano, kot so banane, kivi, paradižnik, avokado ali orehi. No, kakršenkoli napad alergije zahteva takojšnjo medicinsko pomoč. Obiščite zdravnika in se izogibajte fetišem iz lateksa. In seveda kondomom.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri