To so astrološka znamenja, ki se bojijo ponovno ljubiti
To so astrološka znamenja, ki se bojijo ponovno ljubiti
Najlepše kolesarske poti v Sloveniji
Najlepše kolesarske poti v Sloveniji
5 slastnih pudingov s chia semeni
5 slastnih pudingov s chia semeni

Pravi junaki darujemo! Darujte energijo za življenje tudi vi

22. 5. 2019

Letošnje deveto nadaljevanje uspešne krvodajalske iniciative Daruj energiio za življenje poteka pod sloganom 'Pravi junaki darujemo!'.

Namen akcije je spodbujanje krvodajalstva in zahvala vsem, ki darujejo kri. Predvsem pa je želja navdihniti mlade in jim sporočiti, da so krvodajalci pravi junaki sodobnega časa.

Daruj energijo za življenje! – že 9 let

Od leta 2011 dalje pod okriljem krvodajalske pobude Daruj energijo za življenje v sodelovanju z Zavodom Republike Slovenije za transfuzijsko medicino, Rdečim križem Slovenije in družbo Petrol ozaveščajo o pomenu krvodajalstva, ki je izjemno pomembno za zagotavljanje zadostnih količin varne krvi in odzivanje krvodajalcev na potrebe po krvi.

Akcija poudarja velik pomen tako rednih kot novih krvodajalcev, širjenje baze krvodajalcev ter pomembnost odzivanja krvodajalcev glede na potrebe in stanje zalog krvi. V teh letih je bilo zabeleženih več kot 83.000 novih, mladih krvodajalcev, od tega v zadnjem letu več kot 9.000.

Vljudno vabljeni, da se udeležite ene izmed krvodajalskih akcij v mesecu JUNIJU 2019.

Seznam lokacij in datume preverite TUKAJ.

 

 

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri