10 razlogov, zakaj (ne) imeti aktivno dekle
10 razlogov, zakaj (ne) imeti aktivno dekle
Modrosti naših babic: vlaganje v kozarce in pripravljanje ozimnice
Modrosti naših babic: vlaganje v kozarce in pripravljanje ozimnice
6 znakov, da ste izjemno občutljiva duša
6 znakov, da ste izjemno občutljiva duša

To lahko naredim tudi jaz

Zgrabite priložnosti, ko se vam ponujajo, in jih ne pričakujte takrat, ko mislite, da bi morale priti. Če jih zamudite, boste za enako stvar porabili bistveno več truda. (foto: Fotografija Shutterstock) Fotografija Shutterstock
11. 1. 2010

Vsakdo si ob tem času zaželi kaj lepega.

1. Zgrabite priložnosti, ko se vam ponujajo, in jih ne pričakujte takrat, ko mislite, da bi morale priti. Če jih zamudite, boste za enako stvar porabili bistveno več truda.

2. Odvečni stres preusmerite v nov projekt, ki zahteva veliko energije. Torej: ko boste naslednjič začeli razmišljati, kako napeti ste, zamenjajte to misel z mislijo, da imate presežek energije, nato pa to energijo porabite. Mimogrede: tudi predigra spada med velike projekte in zahteva veliko energije.

3. Če zjutraj niste lačni, je to zato, ker ste toliko časa ignorirali sporočila možganov, da so jih ti prenehali pošiljati. Zajtrk je najpomembnejši obrok za vzdrževanje primerne ravni energije ves dan. Izpustite ga in stokali boste zaradi utrujenosti, prosili za strahopetne in nezdrave nadomestke hrane in tožili nad splošno razdraženostjo.

4. Prometni zamaški obstajajo, zato se od doma odpravite deset minut prej. Za 100 odstotkov boste zmanjšali preklinjanje, nervozo in opravičevanje.

Na spletnih straneh Adria Media Ljubljana uporabljamo piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez njih ne bi mogli nuditi.

Z nadaljnjo uporabo spletnih mest soglašate z uporabo piškotkov.
Če piškotkov ne želite, jih lahko onemogočite v nastavitvah

zapri