Hren je zdravilen za celo telo!

Če naštejemo le nekaj zdravilnih učinkovin hrena: vitamin C, kalij, vitamin B1, B2 in B6, železo, kalcij, magnezij in fosfor. O

Umetniška kampanja: vojna proti koronavirusu s čopičem

Epidemija koronavirusa je na dom “priklenila” tudi umetnike po vsem svetu. Eni igrajo, drugi pišejo, plešejo, igrajo ... Nekaj svetovnih umetnikov pa je največje slikarske umetnine človeštva spremenilo v slikovit del kampanje #ostanidoma. Pobudnik akcije je organizacija Amplifier, ki umetnost uporablja za ozaveščanje ljudi o socialnih in okoljskih problemih. Del natečaja pa niso le znana dela, ampak tudi avtorski plakati.

Če lahko na vseh 15 vprašanj odgovorite z DA, ste v trdnem partnerskem odnosu

Po mnenju profesorja psihologije odgovori na ta vprašanja veliko razkrijejo o vajini zvezi.

VIDEO: Trening, kot ga imajo kandidatke za Moj aktivni plan 2020. Se upate preizkusiti?

Atina Grizold je za vas pripravila podoben trening, kot ga izvajajo kandidatke, ki so se odločile za spremembo. Ga zmorete?

Glasuj za #vztrajam ime meseca julija!

Sodeluj v najbolj simpatični akciji ta čas! Prijavi se, nominiraj in glasuj za #vztrajam ime meseca. Vsa imena mesecev se bodo konec leta potegovala za #vztrajam ime leta 2020.

Top5 #vztrajam objave prejšnjega tedna (teden 137)

Odlično nam gre, saj se nas večina nas drži mota #vztrajamdoma in #ostanidoma. Poglej, kako vztrajajo naši #vztrajam ambasadorji, pridruži se jim in seveda, drži se!

Postani #vztrajam abasador!

Deli svojo zgodbo in postani navdih!

Že kaj pogrešate izlete? Obiščite svoje najljubše kraje s pomočjo spletnih kamer

Slovenci smo znani kot aktiven, avanturističen in popotniški narod, ki je tudi zelo rad v stiku z naravo. Obožujemo izlete za vikend, zato nas vse te prepovedi vlade, že malo dušijo. Ampak, zaradi znanih razlogov (poblazneli virus covid-19) pač ostajamo doma, čakamo na boljše čase in klikamo po spletu. 

Srečni smo lahko, da imamo v vsem tem kaosu doma rastline

Zakaj? Ker nas lahko veliko naučijo. 

aktivni.si@adriamedia.si    @aktivni    Aktivni.si facebook

Aktivni.si - tedenske e-novice. Pošiljatelj sporočila: Adria Media Ljubljana, založništvo in trženje, d.o.o. Ali v sporočilu ne vidite slik? Kliknite tu.