Spoznaj #vztrajam ambasadorje in postani ambasador tudi ti!

SVETOVNO PRVENSTVO V POČIVANJU!
Ker smo bili celo leto zelo pridni, je čas, da si v avgustu vzamemo čas zase. Napolnili se bomo z novo energijo in se spočili!

Pridruži se nam in postani svetovni prvak v počivanju! Vsak teden najdi nove predloge za kakovostno preživljanje avgusta.

SODELUJ

Maruša in Tim Kevin

Postani #vztrajam ambasador

Ambasadorji gibanja #vztrajam kljub oviram v vsakdanjem življenju vztrajajo. S pozitivnim pogledom na življenje stremijo k zastavljenemu cilju, zato težave, s katerimi se soočajo, prej ali slej premagajo. Vdaja ni možnost. Moto življenja je #vztrajam!

Z nami deli #vztrajam trenutke!

Verjamemo, da je zastavljene cilje lažje doseči skupaj - s pomočjo pozitivne vzpodbude iz okolice in s koristnimi nasveti ter z dobrim zgledom. Zato te vabimo, da se pridružiš vseslovenskemu gibanju #vztrajam. Skupaj smo močnejši!

Na Facebook, Instagram in Twitter objavi svoje #vztrajam trenutke. Z nami deli svoje zgodbe, cilje, motivacijske citate in fotografije vzponov in padcev. Objave nikar ne pozabi označiti z #vztrajam. Top #vztrajam objave bomo nagradili!

Svoje #vztrajam cilje predstavi podrobneje!

Radi bi slišali tvoje že dosežene in še neosvojene cilje. Predstavi nam svojo zgodbo podrobneje (pri oblikovanju zgodbe bomo pomagali mi, zato brez skrbi, če nisi vešč pisanja), mi pa bomo tvojo zgodbo predstavili na tem spletnem mestu in v eni izmed revij založniške hiše Adria Media Ljubljana. Le izpolni nekaj kratkih vprašanj in postani navdih!

Postani #vztrajam ambasador

Ambasadorji

Z #vztrajam deli svoje trenutke in bodi navdih tudi ti!
SKB - Partner vašega uspeha.

Prijavi se na e-novice!

Enkrat tedensko v svoj e-nabiralnik prejmi zgodbe navdiha, motivacijske nasvete in najboljše #vztrajam objave minulega tedna.

Želim prejemati tudi e-novice Aktivni.si
Strinjam se s splošnimi pogoji sodelovanja.