Medicinska sestra Nives v času epidemije COVID-19: "Najhujše je to, da me otrok ne sme objeti"

"V četrtek 12. marca 2020 je bila v Sloveniji razglašena epidemija zaradi novega korona virusa. Takrat se je tudi naše delo zelo spremenilo in čez noč postavilo na glavo," pravi medicinska sestra Nives, ki jemlje brise potencialnim bolnikom okuženim s COVID-19. Kakšno je trenutno življenje resničnih junakov?

Vstopite v svet teka s strokovnjaki kar z domačega kavča

V času, ko se parki in poti hitro polnijo s tekači, so se trenerji tek.si odločili, da odgovorijo na vaša vprašanja in poskrbijo za varnost. 

Poznate prvo in najpomembnejšo zapoved feng šuja?

Bi se radi v svojem domu dobro počutili? Bi radi vanj vnesli harmonijo, srečo, zdravje in nemara celo bogastvo? Potem upoštevajte najpomemnejšo zapoved feng šuja.

Tudi vi takšne kozarce uporabljate za … praktično vse? Potem TO obvezno preberite!

Še posebej, če razmišljate, da bi preizkusili enega izmed popularnih receptov – bananin kruh ali tortico v kozarcu denimo. Sliši se slastno, kajne? Priročno tudi.

Izziv z Marušo Mišmaš: dan 5

Maruša Mišmaš v petem izzivu opravi res težko serijo plankov.

Izziv z Marušo Mišmaš: dan 6

Danes z Marušo Mišmaš opravimo kardio vadbo za naše srce.

Postani #vztrajam abasador!

Deli svojo zgodbo in postani navdih!

Preganjamo dolgčas: Naročite se na 5 revij za samo 10 eur letno!

Potrebujete malo razvedrila? Naročite se na digitalne edicije revij Cosmopolitan, Elle, Sensa, Story in Avto magazin ter revije berite z domačega kavča že danes. Za vse enoletne naročnine boste skupaj plačali le 10 eur.

Nemški igralec Hans Sigl (priljubljeni doktor Gruber) je izgubil 20 kilogramov. Njegova skrivnost?

Avstrijski igralec Hans Sigla v vlogi šarmantnega zdravnika Martina Gruberja v seriji ponovno razveseljuje slovenske gledalce, no predvsem gledalke. A Hans, ki je lani praznoval 50 let, je v resnici trenutno v odlični formi, saj je v kratkem času izgubil okoli 20 kilogramov.

aktivni.si@adriamedia.si    @aktivni    Aktivni.si facebook

Aktivni.si - tedenske e-novice. Pošiljatelj sporočila: Adria Media Ljubljana, založništvo in trženje, d.o.o. Ali v sporočilu ne vidite slik? Kliknite tu.