VIDEO: Sanjski kotički Slovenije, ki jih morate raziskati takoj, ko bo možno!

Slovenska turistična organizacija nas nagovarja, naj raziščemo svojo lepo okolico, tujce pa vabi k obisku Slovenije, ko bo to možno. Kaj pravite, se boste tudi vi podali na izlet v našo deželo?

Ganljiv govor norveškega ministra: "Mladi, tega ne bomo pozabili. Maturantje 2020, to si bomo zapomnili!"

Norveški minister za zdravstvo Bent Hoie je na posebni tiskovni konferenci nagovoril državljane, še posebno mlade generacije. Njegov govor je zaokrožil po celem svetu, saj je bil zelo ganljiv. Na Norveškem se podobno kot v Sloveniji v šole in vrtce vračajo najmlajši otroci, starejši učenci pa ostajajo doma.

Te vaje izvajajte zjutraj – za dan, poln energije (vzelo vam bo 10 minut!)

Jutra naj bodo namenjena pozitivnim mislim. To naj bo čas za polnjenje s pozitivno energijo. Za dobro energijo pa boste poskrbeli tudi z naslednjimi vajami.

AKTIVNO: Na pustolovski potep po Sloveniji ...

Avanturistični popotniki se boste prav gotovo z užitkom podali na pustolovsko raziskovanje slovenskih lepot s tem novim motorističnim lepotcem ...

Glasuj za #vztrajam ime meseca julija!

Sodeluj v najbolj simpatični akciji ta čas! Prijavi se, nominiraj in glasuj za #vztrajam ime meseca. Vsa imena mesecev se bodo konec leta potegovala za #vztrajam ime leta 2020.

#vztrajam ambasadorka Sara Kelnarič - Veliko je preventive in pozornosti na vsak dejavnik, ki zvišuje tveganje za okužbo s koronavirusom

V aprilu predstavljamo Saro, vodjo zdravstvene nege in oskrbe v DEOS centru starejših Notranje Gorice, kjer tudi po njeni zaslugi niso zabeležili niti ene okužbe s koronavirusom.

Postani #vztrajam abasador!

Deli svojo zgodbo in postani navdih!

Recept za energijski zajtrk: kroglice iz arašidovega masla

Zajtrk, pa tudi slasten prigrizek po katerem ne boste imeli slabe vesti, naredite povsem preprosto. 

Moj aktivni plan 2020: Kandidatke izdajajo najboljše prehranske in športne nasvete

Aleksandra, Tanja, Nives, Romana, Rosanda in Bojana so pridobile že kar nekaj znanja od osebne trenerke in prehranskega strokovnjaka, zato najboljše trike delijo z vami!

aktivni.si@adriamedia.si    @aktivni    Aktivni.si facebook

Aktivni.si - tedenske e-novice. Pošiljatelj sporočila: Adria Media Ljubljana, založništvo in trženje, d.o.o. Ali v sporočilu ne vidite slik? Kliknite tu.