6 znakov, da je vaš moški tisti pravi

Bi ga včasih najraje zadavili, ga izstrelili na Luno ali pa ga nekam poslali? Raje ne, če drži včasih vsaj ena od teh točk:

5 na videz neškodljivih komentarjev, ki med odraščanjem naredijo veliko škode

Česa odraščajočemu otroku ne bi smeli reči?

DALEČ STRAN. A ŠE VEDNO BLIZU. NA POČITNICE.

Minevajo dnevi, tedni, meseci … Zimske plašče smo medtem zamenjali za kratke rokave, naokoli se že en mesec sprehajamo v natikačih. Na vrtu je iz sadik zrasla ogromna solata. Edini znani obraz zadnjega meseca je sosedov. Edina znana roka pa je cev hišnega sesalca.

Trije smutiji za spomladansko razstrupljanje (ki odnesejo tudi utrujenost)

Maj je mesec za pomladno čiščenje in tudi za očiščevalno pomladno kuro organizma, saj je na voljo že dovolj sveže zelenjave in sadja. Sveži smutiji bodo aktivirali vaš prebavni sistem, odpravili napihnjenost, slabo počutje in tudi spomladansko utrujenost.

Predstavljamo junake #koronavirus krize: Lidija ponosna, da s svojim delom pomaga ljudem, saj moramo vsi jesti

Aktivna mamica Lidija Turin, ki že od leta 2008 dela v Hoferju in je namestnica poslovodje, je vesela, da so z ekipo stopili skupaj in tudi v kriznih časih opravili delo tako, kot je treba.

Predstavljamo junake #koronavirus krize: Bančnico Moniko Deanović žene misel na boljši jutri

Kako so se bančniki spopadli s koronakrizo, kjer je bilo žarišče, smo se pogovarjali z Moniko Deanović, vodjo bančnih poslovalnic SKB Črnomelj in Metlika.

Postani #vztrajam abasador!

Deli svojo zgodbo in postani navdih!

Mojih prvih 10 km: pretecite prve korake z nami!

Verjamete, ko vam rečemo, da je čisto vsak zmožen preteči 10 km? Morda ne danes in jutri, ampak z vztrajnostjo in pravimi napotki, lahko to uspe tudi vam. 

Adele izgleda čudovito! Kako je slavna pevka izgubila več kot 45 kilogramov?

Odlična pevka Adele, ki je zares uspela s svojim glasom in ne stasom, je v letu po ločitvi od Simona Koneckija izgubila menda več kot 45 kilogramov.

aktivni.si@adriamedia.si    @aktivni    Aktivni.si facebook

Aktivni.si - tedenske e-novice. Pošiljatelj sporočila: Adria Media Ljubljana, založništvo in trženje, d.o.o. Ali v sporočilu ne vidite slik? Kliknite tu.