9 skrivnih kotičkov v Sloveniji

Slovenija je morda res majhna dežela, vendar ima nešteto lepih skrivnih kotičkov. Nekaj jih najdete v članku. Ste že odkrili vse? 

VIDEO: Pokažemo vam preobrazbo kandidatk za Moj aktivni plan 2020!

Zaključujemo pot s kandidatkami za Moj aktivni plan 2020. A to je šele začetek.  Kaj so dosegle in kaj bodo odnesle s seboj? Bodo nadaljevale, ali se vračajo v stare tirnice?

Otvorili smo sezono piknikov! Kakšno meso bo pristalo na vašem žaru?

Če boste na svoj krožnik položili lokalno pridelano hrano, boste poskrbeli ne le za svoje zdravje, ampak tudi za okolje in domače gospodarstvo, kajti izbira domače hrane podpira širše skupno dobro. Poleg tega bomo v prihodnosti najverjetneje tudi močno odvisni od lokalnega gospodarstva.

Se imate radi ali ste sebični?

Med enim in drugim je tanka črta, zato preverite, ali prepoznate razliko.

Predstavljamo junake #koronavirus krize: Sedaj je čas, da premislimo, kam v naslednjem desetletju pripeljati osnovno šolo

Učiteljica Elvira Sušec uči v eni izmed ljubljanskih osnovnih šol, v času koronavirusa pa svoje delo vestno, zagnano in s potrpežljivostjo opravlja na daljavo. Delo na daljavo ni primerljivo z delom v živo, pravi in doda, da je morda sedaj odlična priložnost za odstranitev vsega balasta iz učnih načrtov.

TE aprilske #vztrajam objave so dobile največ glasov

Top5 #vztrajam objave aprila so objavili Kaja Bajda, Tadeja Kuhar, Maruša ડtermecki, Alen Karahasanovic in Saša. Čestitamo in hvala za objave!

Postani #vztrajam abasador!

Deli svojo zgodbo in postani navdih!

10 mitov o odvisnosti

»Odvisniki od drog so samo šibki.« »Tudi njegova mama je odvisna, čudil/a bi se, če ne bi bil tudi on.« »Alkoholiki bi lahko kadarkoli prenehali s pijačo, če bi to le hoteli.« »Odvisniki prihajajo iz družin nižjega sloja.« To je le nekaj stereotipov o odvisnikih, ki v družbi – na žalost – še vedno prevladujejo.

Uživate ob svojem najljubšem obroku in potem ... napihnjenost, vetrovi, zgaga ...? S tem si lahko naravno pomagate

Ste tudi vi med tistimi, ki jih po pikniku boli želodec, občutijo napihnjenost in jih peče zgaga? Četudi imate tovrstne težave, se slastim čevapčičem in drugim okusnim "piknik" dobrotam ni potrebno upreti. Pomagate si lahko s tem naravnim zdravilom, sestavljenim iz izvlečkov devetih zelišč.

aktivni.si@adriamedia.si    @aktivni    Aktivni.si facebook

Aktivni.si - tedenske e-novice. Pošiljatelj sporočila: Adria Media Ljubljana, založništvo in trženje, d.o.o. Ali v sporočilu ne vidite slik? Kliknite tu.